קישואים מבושלים ברוטב

על ידי Gisele  , , ,

מתכון לתבשיל של קישואים מבושלים עם תבלינים שמתאים לארוחה בריאה וגם כתוספת לבשר בארוחת השבת. בדרך כלל מגישה אותו בין סלטי השבת. ממש קל להכנה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 15 דקות

    30 דקות

    45 דקות

מצרכים למתכון

4 קישואים קטנים

1 בצל בינוני

כף שמן

חצי כפית פפריקה אדומה מתוקה

חצי כפית אבקת מרק עוף

חצי כפית כמון

מעט פלפל שחור

קורט סוכר

רבע כוס מים

2 שיני שום פרוסות דקות

חופן פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

לשטוף טוב טוב את הקישואים שיתנקו היטב.

לפרוס לעיגולים לא דקים מידי כדי שהקישואים לא יתפרקו.

לקצוץ את הבצל ולטגן עם כף שמן ופרוסות שום עד שהבצל מזהיב.

להוסיף לבצל את הקישואים ולטגן קצת.

להוסיף את כל התבלינים ופטרוזיליה קצוצה, לערבב ולטגן עוד דקה.

להוסיף רבע כוס מים ולבשל על אש גבוהה כמה דקות, להנמיך את האש ולבשל עם מכסה עד שהמים מצטמצמים קצת והקישואים חצי רכים.

חשוב לשמור שהקישואים לא יתרככו יותר מידי כי אז הם יתפרקו ובשום אופן לא לערבב אלא רק לנער את הסיר

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

לי

09/12/2015

אחלה מתכון יצא נהדר!

יהודית

09/04/2015

עשיתי עכשיו ,טעים ברמות . לעשות בדיוק כמו שכתוב , בתאבון !

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00