
קישואים מבושלים ברוטב
על ידי Gisele מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים קלים, תוספות
מתכון לתבשיל של קישואים מבושלים עם תבלינים שמתאים לארוחה בריאה וגם כתוספת לבשר בארוחת השבת. בדרך כלל מגישה אותו בין סלטי השבת. ממש קל להכנה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
-
15 דקות
30 דקות
45 דקות
הוראות הכנה
לשטוף טוב טוב את הקישואים שיתנקו היטב.
לפרוס לעיגולים לא דקים מידי כדי שהקישואים לא יתפרקו.
לקצוץ את הבצל ולטגן עם כף שמן ופרוסות שום עד שהבצל מזהיב.
להוסיף לבצל את הקישואים ולטגן קצת.
להוסיף את כל התבלינים ופטרוזיליה קצוצה, לערבב ולטגן עוד דקה.
להוסיף רבע כוס מים ולבשל על אש גבוהה כמה דקות, להנמיך את האש ולבשל עם מכסה עד שהמים מצטמצמים קצת והקישואים חצי רכים.
חשוב לשמור שהקישואים לא יתרככו יותר מידי כי אז הם יתפרקו ובשום אופן לא לערבב אלא רק לנער את הסיר
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
לי
09/12/2015
אחלה מתכון יצא נהדר!
יהודית
09/04/2015
עשיתי עכשיו ,טעים ברמות . לעשות בדיוק כמו שכתוב , בתאבון !

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!