
קישואים מבושלים ברוטב
על ידי Gisele מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים קלים, תוספות
מתכון לתבשיל של קישואים מבושלים עם תבלינים שמתאים לארוחה בריאה וגם כתוספת לבשר בארוחת השבת. בדרך כלל מגישה אותו בין סלטי השבת. ממש קל להכנה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
15 דקות
30 דקות
45 דקות
הוראות הכנה
לשטוף טוב טוב את הקישואים שיתנקו היטב.
לפרוס לעיגולים לא דקים מידי כדי שהקישואים לא יתפרקו.
לקצוץ את הבצל ולטגן עם כף שמן ופרוסות שום עד שהבצל מזהיב.
להוסיף לבצל את הקישואים ולטגן קצת.
להוסיף את כל התבלינים ופטרוזיליה קצוצה, לערבב ולטגן עוד דקה.
להוסיף רבע כוס מים ולבשל על אש גבוהה כמה דקות, להנמיך את האש ולבשל עם מכסה עד שהמים מצטמצמים קצת והקישואים חצי רכים.
חשוב לשמור שהקישואים לא יתרככו יותר מידי כי אז הם יתפרקו ובשום אופן לא לערבב אלא רק לנער את הסיר
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












2 דירוגים וחוות דעת
לי
אחלה מתכון יצא נהדר!
יהודית
עשיתי עכשיו ,טעים ברמות . לעשות בדיוק כמו שכתוב , בתאבון !