
קציצות בקר ברוטב עגבניות וחומוס
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) בשר, עיקריות, קציצות
מתכון לקציצות בקר ברוטב עגבניות וגרגירי חומוס.
מומלץ להגיש בתוספת אורז לבן ויש לכם ארוחה נפלאה שכולם אוהבים.
מנה קלה להכנה, מזינה ועשירה בטעמים!
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
35 דקות
25 דקות
1 שעה
הוראות הכנה
את כל מצרכי הקציצות לערבב יחדיו היטב עד לאיחוד טעמים, ליצור כדוריםבגודל רצוי ולהכניס למקרר.
לבנתיים נכין את הרוטב: מגרדים את העגבניות עם השום ומכניסים לסיר רחב.
מוסיפים שמן, מדליקים את הגז ומטגנים מעט.
מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
מכניסים את הקציצות, אחת אחת, ומבשלים כ- 15 דקות
מוסיפים את גרגירי החומוס ומבשלים עוד כ 5 דקות או עד לצמצום.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












3 דירוגים וחוות דעת
מורן
עם מה ממליצים אורז או פתיתים?
לורן
פגז, לא האמינו לי שהכנתי לבד
הילה
אחלה מתכון, פשוט וטעים. ממליצה להוסיף חתיכות גזר קטנות לקציצות (הוספתי גם ביצה ופירורי לחם שיידבקו טוב יותר ולא ייתפרקו).