קציצות עוף עם פלפל וקישוא ברוטב פיקנטי

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  ,

מתכון לקציצות עוף עם פלפל אדום וקישואים -ברוטב פיקנטי ומעט חמצמץ
הילדים והמבוגרים מחסלים את זה כאחד..
*רצוי להגיש בתוספת אורז לבן

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 25 דקות

    35 דקות

    1 שעה

  • 6-8 מנות

מצרכים למתכון

500 גר' עוף טחון

1 בצל בינוני

1 פלפל אדום גדול חתוך

1 קישוא גדול פרוס

1 עגבנייה קצוצה

תרכיז עגבניות

תבלינים: מלח, פלפל שחור קורט מלח לימון, מלח שולחן, פפיקה מתוקה, פפריקה חריפה, חוואיג', כמון

הוראות הכנה

בקערה לערבב 50 גר' עוף טחון עם בצל קצוץ דק מעט מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.

להכין קציצות (כדורים) ולהכניס למקרר לפתיחת הטעמים.

בינתיים להרתיח בסיר מים עם עגבנייה, פלפל אדום וקישוא חתוכים.. הרתחה של כ- 5 דקות.

להוסיף לסיר תרכיז עגבניות ואת שאר התבלינים ולערבב היטב.

להוסיף את הקציצות שהכנו מראש ולבשל 30 דקות על אש גבוהה + 5 דקות על אש נמוכה.

להסיר מהגז ולהגיש.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

שלי

18/06/2016

הי רציתי לדעת כמה זמן במקרר ואיזה גודל תרכיז עגבניות

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00