קציצות עוף / בקר / דגים מעלפות

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

מתכון לקציצות עוף / בקר / דגים. מתכון קלאסי ופשוט שכל אחד יכול להכין. כי קציצות עושים באהבה או לא עושים בכלל.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 30 דקות

    35 דקות

    1 שעה 5 דקות

מצרכים למתכון

500 גר' עוף / בקר טחון

חופן פטרוזיליה

בצל בינוני קצוץ דק

תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ומעט מעט בהרט (לא לוותר!!!)

לציפוי הקציצות:

פירורי לחם מוזהבים

ביצה טרופה

הוראות הכנה

את כל מצרכי הקציצות לערבב היטב.

להכין עיגולים בידיים ולהכניס למקרר לחצי שעה (לא חובה, אך הבשר סופח את הטעמים וגם שומר על צורתו היפה בטיגון..)

כל קציצה לטבול בביצה, לצפות בפירורי לחם ולטגן משני הצדדים.

* אפשר לעשות את אותו הדבר גם עם דגים טחונים.., אני אוהבת לגוון.

* בהחלט ניתן גם לאפות את הקציצות ואפילו אני אפית חצי...

* מומלץ להגיש בתוספת פירה / צ'יפס וסלט

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00