קינוח קרם בוואריה מפנק

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

מתכון לקינוח קרם בוואריה אישי ומפנק במיוחד. קרם בוואריה וניל שמוגש עם אגוזים קצוצים וסירופ שוקולד, בתאבון..

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 20 דקות

    15 דקות

    35 דקות

מצרכים למתכון

מצרכים לקרם בוואריה:

כוס וחצי חלב

קורט ונילין

כוס סוכר

4 כפות קורנפלור

2 מיכלי שמנת מתוקה

לתחתית:

פתי בר רטוב בחלב פושר (לא חובה)

לקישוט:

100 גרם אגוזים / בוטנים / פיסטוק קצוצים

סירופ שוקולד

הוראות הכנה

הכנת הקרם

בסיר מרתיחים שמנת מתוקה עם סוכר וונילין.

בנפרד - ממיסים קורנפלור עם חלב.

שופכים לסיר השמנת את תערובת הקורנפלור ומערבבים היטב היטב, שלא יהיו גושים. נותנים לזה עוד כמה דק' שיסמיך.

הרכבת הקינוח

בתחתית כוס הגשה מעוצבת מפוררים פתי בר בחלב פושר. מעל לפתי בר שופכים את קרם הבוואריה החם.

מכניסים לקירור עד שקרם הבוואריה יתייצב, לפחות 4 שעות קירור.

מוציאים מהקפאה, מפזרים אגוזים ומקשטים בסירופ שוקולד.

* ניתן לוותר על תחתית הפתי בר.

שתפו את המתכון >>

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

אולי יעניין אותך...

1 דירוגים וחוות דעת

אורנה בר

23/03/2017

כשמו כן הוא – קרם בוואריה מפנק!
עושה אותו בעיקר בחגים, יחסית מעט השקעה אל מול התוצאה.
בפסח אנחנו עושים בלי הפתי בר (כמובן!) למרות שהתחתית הזאת בהחלט מוסיפה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.