
קינוח קרם בוואריה מפנק
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) קינוחים
מתכון לקינוח קרם בוואריה אישי ומפנק במיוחד. קרם בוואריה וניל שמוגש עם אגוזים קצוצים וסירופ שוקולד, בתאבון..
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
20 דקות
15 דקות
35 דקות
הוראות הכנה
הכנת הקרם
בסיר מרתיחים שמנת מתוקה עם סוכר וונילין.
בנפרד - ממיסים קורנפלור עם חלב.
שופכים לסיר השמנת את תערובת הקורנפלור ומערבבים היטב היטב, שלא יהיו גושים. נותנים לזה עוד כמה דק' שיסמיך.
הרכבת הקינוח
בתחתית כוס הגשה מעוצבת מפוררים פתי בר בחלב פושר. מעל לפתי בר שופכים את קרם הבוואריה החם.
מכניסים לקירור עד שקרם הבוואריה יתייצב, לפחות 4 שעות קירור.
מוציאים מהקפאה, מפזרים אגוזים ומקשטים בסירופ שוקולד.
* ניתן לוותר על תחתית הפתי בר.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
אורנה בר
23/03/2017
כשמו כן הוא – קרם בוואריה מפנק!
עושה אותו בעיקר בחגים, יחסית מעט השקעה אל מול התוצאה.
בפסח אנחנו עושים בלי הפתי בר (כמובן!) למרות שהתחתית הזאת בהחלט מוסיפה.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!