
תבשיל תחתיות ארטישוק בלימון
על ידי המתכונים של מירי יעקב עיקריות
מנה עיקרית מעולה גם לפסח הקרב ובא - תבשיל עם ניחוחות מדהימים של תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב לימוני עם עלי מרווה. מנה מצוינת לארוחת שבת.
- זמן עבודה: 50 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 40 דקות
50 דקות
50 דקות
1 שעה 40 דקות
- 5-6 מנות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
הכנת הקציצות
את הבצלים לגרד גס בפומפייה ולסחוט היטב מנוזלים.
להוסיף לבצלים סלרי קצוץ דק דק ותבלינים ולערבב היטב.
מילוי הארטישוק
לקחת חופן מתערובת הקציצות ולמלא כל תחתית ארטישוק בקציצה יפה.
לסדר את תחתיות הארטישוק בתבנית ולתת מכת חום בתנור על 200 מעלות במשך 10 דקות.
הכנת התבשיל
בסיר רחב לטגן את רצועות הבצלים בשמן, להוסיף תבלינים ולערבב.
לסדר את תחתיות הארטישוק הממולאות בסיר.
לפלט 2 לימונים ולהוסיף לסיר יחד עם מיץ לימון.
להוסיף לסיר גם מים חמים מעורבבים עם אבקת מרק עוף.
לבשל את התבשיל על אש נמוכה, להוסיף 2 עלי דפנה ולהמשיך לבשל עד לצמצום הנוזלים.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











