


תפודים שלמים בתנור עם רוזמרין
על ידי Suzy Elbaz מתכונים טבעוניים, תוספות
מתכון לתוספת מעולה לכל ארוחה - תפודים שלמים (תפוחי אדמה קטנים) בקליפתם עם כמה ענפי רוזמרין, ממלא את הבית בריח נעים ומשמש כתוספת טעימה וקלה מאוד להכנה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
15 דקות
1 שעה
1 שעה 15 דקות
- 6 מנות
הוראות הכנה
את התפודים משאירים בקליפתם ושוטפים היטב מתחת לברז.
בכוס קטנה מערבבים שמן זית עם שום כתוש.
מסדרים את התפודים השלמים על תבנית תנור ומעליהם שופכים את שמן הזית, מערבבים היטב לציפוי כל תפוחי האדמה באופן שווה.
מפזרים מלח גס וכמה ענפי רוזמרין (מי שאוהב יפזר גם פפריקה).
מכניסים את התפודים לתנור לחצי שעה. לאחר חצי שעה מערבבים וממשיכים לצלות בתנור עוד חצי שעה.
בודקים כי התפודים רכים, מוציאים מהתנור, טועמים ומתקנים תיבול.
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
1 דירוגים וחוות דעת

עירית
23/02/2017
מעולה- מוסיפה גם אורגנו וטימין- יבשים
