Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%A8%D7%95%D7%96%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

תפודים שלמים בתנור עם רוזמרין

על ידי Suzy Elbaz  ,

מתכון לתוספת מעולה לכל ארוחה - תפודים שלמים (תפוחי אדמה קטנים) בקליפתם עם כמה ענפי רוזמרין, ממלא את הבית בריח נעים ומשמש כתוספת טעימה וקלה מאוד להכנה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 15 דקות

    1 שעה

    1 שעה 15 דקות

  • 6 מנות

מצרכים למתכון

קילו תפודים (תפוחי אדמה קטנים)

מלח גס

3 שיני שום כתושות

1/3 כוס שמן זית

כמה ענפי רוזמרין

אופציה: פפריקה מתוקה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

את התפודים משאירים בקליפתם ושוטפים היטב מתחת לברז.

בכוס קטנה מערבבים שמן זית עם שום כתוש.

מסדרים את התפודים השלמים על תבנית תנור ומעליהם שופכים את שמן הזית, מערבבים היטב לציפוי כל תפוחי האדמה באופן שווה.

מפזרים מלח גס וכמה ענפי רוזמרין (מי שאוהב יפזר גם פפריקה).

מכניסים את התפודים לתנור לחצי שעה. לאחר חצי שעה מערבבים וממשיכים לצלות בתנור עוד חצי שעה.

בודקים כי התפודים רכים, מוציאים מהתנור, טועמים ומתקנים תיבול.

1 דירוגים וחוות דעת

עירית

מעולה- מוסיפה גם אורגנו וטימין- יבשים

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן