פרוסות תפוחי אדמה בסגנון צ’יפס אפוי בתנור

על ידי המתכונים של מירי יעקב  

מתכון בטוח ומאוד פשוט לפרוסות תפוחי אדמה בתנור שיוצאים ממש כמו צ׳יפס - טעים אש והילדים אוהבים. תוספת שמתאימה כמעט לכל ארוחה, מגישים עם רטבים ונהנים.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 25 דקות

    45 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • כמות לבחירה

מצרכים למתכון

תפוחי אדמה כמות לפי סועדים

אבקת שום

אבקת מרק בצל

מלח גס

פלפל שחור גרוס

שמן זית

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה השלמים לבשל במשך 10 דקות במים רותחים.

לחתוך לפרוסות בעובי שווה ולהניח בקערה.

להוסיף לקערה שמן זית ותבלינים לפע הטעם ולערבב בעדינות עם הידיים.

לפזר את תפוחי האדמה כמו קלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

כעת ניתן לפזר עוד מלח גס מעל לתפוחי האדמה למי שאוהב.

להכניס לתנור על 180 מעלות על להשחמה.

להוציא מהתנור ולהגיש חם.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00