
פרוסות תפוחי אדמה בסגנון צ'יפס אפוי בתנור
על ידי המתכונים של מירי יעקב תוספות
מתכון בטוח ומאוד פשוט לפרוסות תפוחי אדמה בתנור שיוצאים ממש כמו צ׳יפס - טעים אש והילדים אוהבים. תוספת שמתאימה כמעט לכל ארוחה, מגישים עם רטבים ונהנים.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
25 דקות
45 דקות
1 שעה 10 דקות
- כמות לבחירה
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה השלמים לבשל במשך 10 דקות במים רותחים.
לחתוך לפרוסות בעובי שווה ולהניח בקערה.
להוסיף לקערה שמן זית ותבלינים לפע הטעם ולערבב בעדינות עם הידיים.
לפזר את תפוחי האדמה כמו קלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
כעת ניתן לפזר עוד מלח גס מעל לתפוחי האדמה למי שאוהב.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











