FoodisGood

פרוסות תפוחי אדמה בסגנון צ'יפס אפוי בתנור

על ידי המתכונים של מירי יעקב  

מתכון בטוח ומאוד פשוט לפרוסות תפוחי אדמה בתנור שיוצאים ממש כמו צ׳יפס - טעים אש והילדים אוהבים. תוספת שמתאימה כמעט לכל ארוחה, מגישים עם רטבים ונהנים.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 25 דקות

    45 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • כמות לבחירה
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מצרכים למתכון

תפוחי אדמה כמות לפי סועדים

אבקת שום

אבקת מרק בצל

מלח גס

פלפל שחור גרוס

שמן זית

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה השלמים לבשל במשך 10 דקות במים רותחים.

לחתוך לפרוסות בעובי שווה ולהניח בקערה.

להוסיף לקערה שמן זית ותבלינים לפע הטעם ולערבב בעדינות עם הידיים.

לפזר את תפוחי האדמה כמו קלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

כעת ניתן לפזר עוד מלח גס מעל לתפוחי האדמה למי שאוהב.

להכניס לתנור על 180 מעלות על להשחמה.

להוציא מהתנור ולהגיש חם.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.