נודלס אסיאתי מוקפץ עם שעועית סינית ופטריות

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן  , , ,

מתכון לנודלס מוקפץ עם שעועית סינית, פטריות ובצל. נודלס מיוחד, קל להכנה ברוטב אסיאתי. מתאים מאוד לארוחת צהריים משביעה וטעימה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

מצרכים למתכון

1 חבילת שעועית סינית

בצל סגול קטן חתוך

סלסילת פטריות קצוצות

2-3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות

1/2 חבילת נודלס רחבים / אטריות פטוצ'יני

2 כפות סויה

1.5 כפות רוטב צ'ילי

קורט ג'ינג'ר

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן לטיגון

הוראות הכנה

לטגן בצל ופטריות עד שהבצל הופך שקוף.

להוסיף שעועית ולהקפיץ מספר דקות.

להוסיף רצועות בצל ירוק.

להוסיף רטבים ותבלינים.

להקפיץ עוד דקה שתיים ולערבב עם הנודלס שבושלו לפי ההוראות.

יש להיזהר בהוספת המלח ולזכור שרוטב הסויה מוסיף מליחות משלו.
מומלץ להגיש עם בוטנים קצוצים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00