
ניוקי ברוטב פטריות ויין
על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן פסטה ונודלס
מתכון מנצח לניוקי ברוטב מיוחד: פטריות מוקפצות ויין. ניתן לבחור בניוקי תרד או בסוגי ניוקי אחרים. חשוב שהפטריות יהיו טריות.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
20 דקות
25 דקות
45 דקות
הוראות הכנה
במחבת רחבה או סיר מטגנים את הבצל במעט שמן זית מעורב עם מעט חמאה.
מוסיפים את הפטריות החתוכות לפרוסות, ואם הן גדולות לקוביות.
מאדים עד שהפטריות הופכות מעט רכות, מוסיפים יין, אבקת מרק פטריות עם מעט מים, ותבלינים, מבשלים יחד עוד מספר דקות.
מבשלים את הניוקי לפי ההוראות, מסננים ומערביים עם הרוטב.
נ.ב. הרוטב מתאים גם לפסטות אחרות.
זה אחד המתכונים השווים שלי שהכנתי לאחר ביקור במסעדה.
שיתוף
וואטסאפ
פייסבוק
פינטרסט
אימייל
אולי יעניין אותך...









