ניוקי ברוטב פטריות ויין

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן  

מתכון מנצח לניוקי ברוטב מיוחד: פטריות מוקפצות ויין. ניתן לבחור בניוקי תרד או בסוגי ניוקי אחרים. חשוב שהפטריות יהיו טריות.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 20 דקות

    25 דקות

    45 דקות

מצרכים למתכון

2 חבילות ניוקי ( אפשר ניוקי תרד או ניוקי אחרים )

3-2 סלסילות פטריות טריות שונות

בצל קצוץ

מעט יין

מעט אבקת מרק פטריות

מלח, פלפל

מעט רוטב צ'ילי מתוק

הוראות הכנה

במחבת רחבה או סיר מטגנים את הבצל במעט שמן זית מעורב עם מעט חמאה.

מוסיפים את הפטריות החתוכות לפרוסות, ואם הן גדולות לקוביות.

מאדים עד שהפטריות הופכות מעט רכות, מוסיפים יין, אבקת מרק פטריות עם מעט מים, ותבלינים, מבשלים יחד עוד מספר דקות.

טועמים ומתקנים תיבול.

מבשלים את הניוקי לפי ההוראות, מסננים ומערביים עם הרוטב.

נ.ב. הרוטב מתאים גם לפסטות אחרות.
זה אחד המתכונים השווים שלי שהכנתי לאחר ביקור במסעדה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00