
צלחת סביח עירקי בטחינה
על ידי amihud pery מנות ראשונות
מנה ראשונה מגרה וטעימה במיוחד - צלחת סביח גדולה ועשירה עם חצילים, ביצים קשות, טחינה ורוטב שום לימון. גרסה מעט שונה לסביח העירקי המוכר.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
45 דקות
20 דקות
1 שעה 5 דקות
- צלחת גדולה
הוראות הכנה
מטפלים בחצילים:
קולפים את החצילים וחותכים לקוביות. מניחים את החצילים במסננת ומפזרים מלח. משרים במשך שעה.
מייבשים ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה. מעבירים לנייר סופג.
מכינים טחינה ירוקה:
במעבד מזון טוחנים היטב את כל מצרכי הטחינה יחד עם מעט נענע וכוסברה טרייה. טוחנים עד שמתקבלת מרקם של טחינה, טועמים ומתקנים טעמים.
מסדרים את הצלחת:
את הצ'ילי הירוק והאדום פורסים לפרוסות דקות.
מסדרים בצלחת גדולה קוביות חציל מטוגן ורבעי ביצים קשות. מםזרים באופן שווב פרוסות צ'ילי.
את הטחינה הירוקה שופכים על גבי צלחת הסביח.
מפזרים בצל ירוק קצוץ ומטפטפים על הכל שום לימון.
כמובן שניתן להוסיף לצלחת כל מה שאוהבים בסביח - תבלינים שונים, תפוחי אדמה רכים וכד'..
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!