סופריטו עוף ותפוחי אדמה

על ידי המטבח של שרית  ,

מה אני עושה כשהילדים רעבים ולא תכננתי ארוחת צהריים? הגרסה שלי לסופריטו מחזה עוף ופרגיות. מתכון קל ומהיר לסופריטו טעים לארוחת צהריים זריזה. מגישים עם אורז לבן וטורפים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 15 דקות

    40 דקות

    55 דקות

  • 4-5 מנות

מצרכים למתכון

1/2 כוס שמן

5-6 תפוחי אדמה קלופים

1 כפית פפריקה אדומה מתוקה

1/2 כפית פפריקה חריפה

3 שיני שום כתושות

מלח ופלפל לפי הטעם

4 חזה עוף חתוכים לרצועות בינונות

4 פרגיות חתוכות לרצועות בינוניות

הוראות הכנה

מחממים 1/2 כוס שמן בסיר רחב ונמוך.

קולפים וחוצים את תפוחי האדמה, את החצאים חוצים שוב ויוצרים רבעי תפוחי אדמה.

מטגנים את תפוחי האדמה בשמן ומוסיפים גם פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פלפל שחור, מלח ושום כתוש. מערבבים ומטגנים את תפוחי האדמה היטב עד להזהבה (כמו צ'יפס).

מוסיפים לסיר את רצועות העוף והפרגיות, מערבבים ומטגנים יחדיו במשך 5 דקות.

מוסיפים לסיר מים רותחים עד לכיסוי תפוחי האדמה, מערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש נמוכה.

מבשלים על אש נמוכה עם מכסה עד שתפוחי האדמה מתרככים.

מתקנים טעמים ומגישים.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

פנינוש

31/08/2017

יצא טעים!!!

מירית

17/07/2016

נשאר לי המון מים. מה עושים ?

foodisgood

20/03/2016

היי תהל,
בהחלט אפשר להכין עם בטטה, יוצא נהדר גם כן 🙂

תהל

20/03/2016

ניתן להכין עם בטטה במקום תפוח אדמה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00