
סיגרים מתוקים במילוי פיצוחים
על ידי מהמטבח של אורלי קינוחים
מתכון לסיגרים מתוקים מלאים בהפתעות טעימות ומגולגלים בקוקוס - תערובת של פיצוחים, מייפל, דבש ותבלינים. מתכון מעולה לט"ו בשבט או לכל יום אחר.
- זמן עבודה: 1 שעה
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 35 דקות
1 שעה
35 דקות
1 שעה 35 דקות
- 20 סיגרים מתקוים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
הכנת הסיגרים
לטחון את כל הפיצוחים במעבד מזון לתערובת מעט גסה, להוסיף חצי כוס דבש, רבע כוס סירופ מייפל, מעט אגוז מוסקט ומעט קינמון. לערבב הכל ביחד.
לפרוש עלה סיגר על משטח עבודה, לשים כף גדושה מהמלית על הקצה וליישר מעט לצורת נקניק, להתחיל לגלגל במהודק, לסגור שוליים פנימה ולסיים לגלגל עד הסוף. בתפר למרוח מעט תערובת של בצק ומים שישמש כדבק וימנע פתיחת הסיגר בטיגון.
לטגן את הסיגרים עד להזהבה (לשים לב לא להרתיח את השמן יותר מידי).
הכנת סירופ סוכר
להרתיח את כל מצרכי הסירופ, להנמיך להבה ולהמשיך לבשל כ-חצי שעה עד שמסמיך.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











