סירות תפוחי אדמה במילוי בטטה וקשקבל

על ידי המתכונים של מירי יעקב  , , ,

תוספת מיוחדת לכל ארוחה תפוחי אדמה ובטטות בצורת הגשה צבעונית ומעניינת. במתכון הזה תפוחי האדמה משמשים כסירות וממולאים בבטטות,, תפוחי אדמה וגבינת קשקבל. תוספת טעימה שהופכת את הארוחה לחוויה.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 30 דקות

    40 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • 10 מנות

מצרכים למתכון

10 תפוחי אדמה בינוניים

2 בטטות גדולות

מלח גס

פלפל שחור גרוס

גבינת קשקבל מגוררת כמה שאוהבים

כמה גבעולי בצל ירוק קצוצים

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה שוטפים היטב מתחת לברז. חוצים אותם לאורך עם הקליפה ומבשלים במשך 10 דקות במים רותחים. מעבירים למסננת ונפטרים מהנוזלים.

בעזרת כפית או כף מרוקנים את תפוחי האדמה (משאירים קצוות) מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה, בוזקים מלח גס ופלפל ומכניסים לתנור על 180 מעלות.

בינתיים מסדרים על תבנית אחרת, מרופדת בנייר אפייה, את כל תכולת תפוחי האדמה שרוקנו, יחד עם קוביות קטנות של בטטה. מפזרים מלח גס ופלפל ומכניסים לאותו התנור למשך 20 דקות, עד לריכוך.

מוציאים את 2 התבניות מהתנור, ממלאים כל סירת תפוח אדמה בכמה קוביות תפוחי אדמה ובטטה, מוסיפים קשקבל ומפזרים בצל ירוק.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00