FoodisGood

חיפוש

סלט ארטישוק בתוספת זית קלמטה

על ידי סמי כהן  

סלט קל להכנה וצבעוני של לבבות ארטישוק בתוספת זיתי קלמטה מגולענים, פטרוזיליה, בצל סגול ובתיבול מיוחד של בלסמי, עגבנייה סחוטה ועוד.. סלט טעים שיקשט ויעשיר כל ארוחה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

  • סלט בינוני

מצרכים למתכון

2 קופסאות לבבות ארטישוק

1 כוס זיתי קלמטה בלי חרצנים

1 בצל סגול בינוני

חופן פטרוזיליה

1 עגבניה רכה

שמן זית

לימון

חומץ בלסמי

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

קוצצים בצל סגול. קוצצים פטרוזיליה. חוצים את לבבות הארטישוק.

מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה.

מוסיפים תיבול של שמן זית ובלסמי בנדיבות, סוחטים לימון, ממליחים ומפלפלים, טועמים ומתקנים טעמים.

בסיום סוחטים היטב עגבנייה רכה מעל לסלט.

2 דירוגים וחוות דעת

היי חנה,
בהחלט ניתן להשתמש בתחתיות קפואות של סנפרוסט.
מומלץ לרכך במים רותחים לפני השימוש.

חנה שינדר

שאלה אפשר מתחתיות קפאות של סנפרוסט?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן