
סלט כרובית, סלרי ועשבי תיבול
על ידי המטבח של שרית סלטים וירקות
סלט כרובית בריא שבתי הבכורה אוהבת במיוחד. ממש קל להכנה, אין כל צורך לבשל את הכרובית! מתכון דיאטטי לשומרי משקל אבל מצוין גם כתובפת לצד ארוחה.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
-
25 דקות
25 דקות
- סלט גדול
הוראות הכנה
את ראש הכרובית משרים במים פושרים במשך חצי שעה כדי להיפטר מלכלוכים. שוטפים מתחת למי ברז ומנקים היטב.
לקערה גדולה מגרדים בפומפייה את ראש הכרובית (על הצד הגס).
קוצצים עלה סלרי, פטרוזיליה וכוסברה (אפשר להוסיף שמיר למי שואהב).
מערבבים את כל מצרכי הסלט בקערה גדולה וסוחטים על הכל חצי לימון.
מטפטפים ממש מעט שמן זית, מלח ופלפל וטועמים.
מכסים בניילון נצמד או מכסה ומניחים במקרר לשעה. אפשר גם לאכול על המקום.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!