FoodisGood

FOODISGOOD



סלט כרוב וגזר במיונז

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן  

מי שביקר בפולין או באחת ממדינות חבר העמים יודע לאיזה דרגה יכולים להביא את סלט הכרוב, אין ספור גירסאות של כרוב ומחמצי כרוב. בשווקים של וורשה, ריגה, טאלין וכו ישנן ערמות של סלטי כרוב , בפולין נוהגים גם לאכול סלטי כרוב עם חזרת לבנה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

  • קערת סלט גדולה

מצרכים למתכון

1/2 כרוב

3 גזרים

1 בצל קטן

מפל ופלפל לפי הטעם

כף סוכר שטוחה

1-2 כפות חומץ

3-4 כפות מיונז

לקישוט: בצל ירוק

הוראות הכנה

קוצצים לרצועות דקות את הכרוב.

את הגזר קוצצים בעזרת מכונה, ניתן גם לגרד בפומפייה על הצד הגס.

קוצצים דק את הבצל.

מערבבים בקערה את הכרוב, הבצל והגזר עם שאר מצרכי המתכון ומעבירים למקרר עד לריכוך הכרוב.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00