סלט כרוב לבן חמוץ

על ידי Gisele  , ,

מתוך מבחר הסלטים בשולחן שבת - מתכון לסלט כרוב לבן חמוץ שאפשר לשדרג עם שומשום ולהגיש ליד מנות בשר או בתוך סנדוויצ'ים. הסלט גם בריא וגם קל להכנה

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

מצרכים למתכון

חצי כרוב לבן

מיץ מחצי לימון

3 כפות שמן

2 כפות חומץ

מלח

פלפל

הוראות הכנה

לפרוס את חצי הכרוב לרצועות קטנות

לערבב עם מיץ לימון, שמן וחומץ

להוסיף מלח ופלפל

לכסות ולשים במקרר לפחות 3 שעות עד שיתרכך

אפשר להוסיף לסלט גם כף שומשום
ככל שהסלט ישב במקרר כך יתקבל כרוב יותר כבוש וטעים


תגידו, גם אצלכם אין שישי בלי הסלט הזה? אם כך אנחנו בטוחים שתאהבו את העמודים הבאים:

שתפו את המתכון >>

15 דירוגים וחוות דעת

רחל רבקה

03/07/2019

מתכון ממממממושלם…. תודה על כל הטיפים והרעיונות

יסכה

03/09/2018

שלום יצא לנו הכרוב פשוט מוששש

ציפי

26/12/2016

תודה .מכירה ואנחנו קוראים לזה “כרוב שלהשוארמות”טיפ:מעסים את הכרוב עם מלח עד שמוציא המיץ הטיבעי ומתרכך. רק אחר כך להוסיף המיצרכים.

ענתי

07/09/2016

ענת -טעים מאוד.סלט קבוע אצלי

רונית

20/06/2016

שמן זית או רגיל?

דגנית יחזקאל

20/06/2016

סלט כרוב בדיוק כמו שאמא שלי הייתה מכינה ואני ממשיכה את דרכה כבר המון שנים.
אפשר לשלב עם הסלט עוד המון דברים, אני כל פעם מוסיפה דברים שונים, ממליצה להוסיף צנוברים, חמוציות, פלפל חריף מעט, גזר, סלרי, אגוזים ממש חגיגה…. ואפשר גם להוסיף כף רוטב סויה וכף רוטב טריאקי ולקבל סלט כרוב בסגנון אסייאתי.

חוה

19/06/2016

בכל שישי אני מכינה סלט כרוב לבן לפי המתכון הזה ויוצא נהדר בכל פעם!! תודה על המתכון.
ממליצה להשתמש בקולפן כרוב

foodisgood

26/03/2016

היי חנה,
ניתן להוסיף לסלט מים חמים שעוזרים לריכוך הכרוב וסוכר שנותן מעט מתיקות.

אילנה שרף

25/03/2016

מעולה

חנה

25/03/2016

למה להוסיף סוכר ומים חמים?

מירי מירה

04/03/2016

להוסיף כפית סוכר

אביטל

31/12/2015

מעולה

ס’

14/08/2015

יצא מעולה!
טיפ: להוסיף שלוש כפות מים רותחים לפני הכנסה למקרר!
משדרג מאוד! מתכון מנצח לכל ארוחה!

אילנית

12/06/2015

טעים הכנתי ואהבתי ובע”ה תמיד אכין

לאה

05/06/2015

טעים מאוג

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00