Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/%D7%A1%D7%9C%D7%98-%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%9E%D7%94-%D7%A7%D7%A8/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לסלט פסטה ואדממה צבעוני

על ידי מהמטבח של אורלי  , ,

סלט פסטה קר עשיר במיוחד שמכיל את כל מה שאוהבים - תירס, טונה, אדממה, פלפלים צבעוניים וכל טוב.. באמת סלט מוצלח שיכול לשמש כארוחה שלמה ל-2!

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 30 דקות

    30 דקות

  • סלט גדול

מצרכים למתכון

חבילת פסטה חלולה

שקית אדממה

חצי קופסת גרגירי תירס

2 קופסאות טונה בשמן

רצועות גמבה אדומה / כתומה או בצבע אחר

חצי כוס עלי פטרוזיליה שלמים

לרוטב

מיץ מלימון שלם

שמן זית - חצי מכמות הלימון שיצא

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מבשלים חבילת פסטה עדיף בצורה חלולה ומקררים.

מבשלים שקית פולי סויה -אדממה- ע"פי ההוראות ומפרידים את הפולים מהתרמילים.

בקערה גדולה שמים 3/4 מכמות הפסטה הקרה, מוסיפים: פולי סויה, תירס, טונה, רצועות גמבה, ופטרוזיליה.

את כל מצרכי הרוטב מערבבים היטב.

שופכים לקערה את הרוטב ומערבבים את כל מצרכי הסלט בעדינות עם הפסטה והרוטב.

בתאבון..

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן