FoodisGood

מתכון לסלט פסטה ואדממה צבעוני

על ידי מהמטבח של אורלי  , ,

סלט פסטה קר עשיר במיוחד שמכיל את כל מה שאוהבים - תירס, טונה, אדממה, פלפלים צבעוניים וכל טוב.. באמת סלט מוצלח שיכול לשמש כארוחה שלמה ל-2!

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 30 דקות

    30 דקות

  • סלט גדול

מצרכים למתכון

חבילת פסטה חלולה

שקית אדממה

חצי קופסת גרגירי תירס

2 קופסאות טונה בשמן

רצועות גמבה אדומה / כתומה או בצבע אחר

חצי כוס עלי פטרוזיליה שלמים

לרוטב

מיץ מלימון שלם

שמן זית - חצי מכמות הלימון שיצא

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מבשלים חבילת פסטה עדיף בצורה חלולה ומקררים.

מבשלים שקית פולי סויה -אדממה- ע"פי ההוראות ומפרידים את הפולים מהתרמילים.

בקערה גדולה שמים 3/4 מכמות הפסטה הקרה, מוסיפים: פולי סויה, תירס, טונה, רצועות גמבה, ופטרוזיליה.

את כל מצרכי הרוטב מערבבים היטב.

שופכים לקערה את הרוטב ומערבבים את כל מצרכי הסלט בעדינות עם הפסטה והרוטב.

בתאבון..

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן