
מתכון לסלט פסטה ואדממה צבעוני
על ידי מהמטבח של אורלי מנות ראשונות, סלטים וירקות, פסטה ונודלס
סלט פסטה קר עשיר במיוחד שמכיל את כל מה שאוהבים - תירס, טונה, אדממה, פלפלים צבעוניים וכל טוב.. באמת סלט מוצלח שיכול לשמש כארוחה שלמה ל-2!
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
30 דקות
30 דקות
- סלט גדול
מצרכים למתכון
חבילת פסטה חלולה
שקית אדממה
חצי קופסת גרגירי תירס
2 קופסאות טונה בשמן
רצועות גמבה אדומה / כתומה או בצבע אחר
חצי כוס עלי פטרוזיליה שלמים
לרוטב
מיץ מלימון שלם
שמן זית - חצי מכמות הלימון שיצא
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
מבשלים חבילת פסטה עדיף בצורה חלולה ומקררים.
מבשלים שקית פולי סויה -אדממה- ע"פי ההוראות ומפרידים את הפולים מהתרמילים.
בקערה גדולה שמים 3/4 מכמות הפסטה הקרה, מוסיפים: פולי סויה, תירס, טונה, רצועות גמבה, ופטרוזיליה.
את כל מצרכי הרוטב מערבבים היטב.
שופכים לקערה את הרוטב ומערבבים את כל מצרכי הסלט בעדינות עם הפסטה והרוטב.
בתאבון..