סלט קפרזה – סלט עגבניות ומוצרלה איטלקי

על ידי FoodisGood  , ,

סלט קפרזה מקורו באיטליה בה הוא נקרא אינסלטה קפרזה. מדובר בסלט פשוט המורכב לרוב מעגבניות וגבינת מוצרלה ברוטב שמן זית, בלסמי ותבלינים. הסלט טעים מאוד, פשוט ומהיר להכנה והוא מהווה מנה יפה ומגרה, מה שהופך אותו למעולה לאירוח. מתכון קל לסלט קפרזה ברבע שעה. לאירוח מומלץ להגיש לצד לחם כפרי.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

  • 2 סועדים

מצרכים למתכון

100 גרם גבינת מוצרלה קשה

2 עגבניות בינוניות

3 כפות שמן זית

2 כפיות חומץ בלסמי

רבע כוס עלי בזיליקום טריים (אופציה)

קורט מלח גס (אופציה)

הוראות הכנה

בכוס קטנה מערבבים היטב שמן זית ובלסמי ומניחים בצד.

פורסים מוצרלה לפרוסות שוות, וכן, פורסים את העגבניות לפרוסות שוות.

מפזרים את פרוסות העגבנייה והמוצרלה ומערבבים מעט.

בוזקים את הרוטב מעל לסלט באופן שווה.

מפזרים עלי אורגנו טריים לקישוט ומגישים.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

אירנה

14/05/2016

מעולה והעיקר פשוט פשוט פשוט

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00