
מתכון לסלט תירס וגמבה אדומה
על ידי המתכונים של תמר פרץ סלטים וירקות
מתכון פשוט וצבעוני לסלט תירס ללא מיונז שניתן להגיש בכל ארוחה, סלט הכי מושלם לאירוח כיוון שהוא מהיר הכנה ומוסיף צבע וטעם מרענן לארוחה. מומלץ להכין כמות גדולה כי הסלט נגמר מהר. בתאבון..
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
10 דקות
10 דקות
- 4 מנות
מצרכים למתכון
1 קופסת תירס קטנה
1/2 גמבה אדומה
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות שמיר קצוץ
2 כפות כרפס קצוץ
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן
מעט שמן
מיץ לימון לפי הטעם
הוראות הכנה
את התירס מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה עם מכסה.
מנקים וקוצצים חצי גמבה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים לקערה את הירק הקצוץ (כוסברה, שמיר וכרפס).
מוסיפים גם תבלינים לפי הטעם - מלח, פלפל לבן, שמן ומיץ לימון.
מערבבים היטב, בודקים טעמים ומתקנים.
מאחסנים את הסלט בקופסה סגורה במקרר עד להגשה.
בתאבון, תמר...

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!