
מתכון לסלט תירס וגמבה אדומה
על ידי המתכונים של תמר פרץ סלטים וירקות
מתכון פשוט וצבעוני לסלט תירס ללא מיונז שניתן להגיש בכל ארוחה, סלט הכי מושלם לאירוח כיוון שהוא מהיר הכנה ומוסיף צבע וטעם מרענן לארוחה. מומלץ להכין כמות גדולה כי הסלט נגמר מהר. בתאבון..
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
-
10 דקות
10 דקות
- 4 מנות
הוראות הכנה
את התירס מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה עם מכסה.
מנקים וקוצצים חצי גמבה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים לקערה את הירק הקצוץ (כוסברה, שמיר וכרפס).
מוסיפים גם תבלינים לפי הטעם - מלח, פלפל לבן, שמן ומיץ לימון.
מערבבים היטב, בודקים טעמים ומתקנים.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!