מתכון לסלט תירס וגמבה אדומה

על ידי המתכונים של תמר פרץ  

מתכון פשוט וצבעוני לסלט תירס ללא מיונז שניתן להגיש בכל ארוחה, סלט הכי מושלם לאירוח כיוון שהוא מהיר הכנה ומוסיף צבע וטעם מרענן לארוחה. מומלץ להכין כמות גדולה כי הסלט נגמר מהר. בתאבון..

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

  • 4 מנות

מצרכים למתכון

1 קופסת תירס קטנה

1/2 גמבה אדומה

2 כפות כוסברה קצוצה

2 כפות שמיר קצוץ

2 כפות כרפס קצוץ

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל לבן

מעט שמן

מיץ לימון לפי הטעם

הוראות הכנה

את התירס מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה עם מכסה.

מנקים וקוצצים חצי גמבה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.

מוסיפים לקערה את הירק הקצוץ (כוסברה, שמיר וכרפס).

מוסיפים גם תבלינים לפי הטעם - מלח, פלפל לבן, שמן ומיץ לימון.

מערבבים היטב, בודקים טעמים ומתקנים.

מאחסנים את הסלט בקופסה סגורה במקרר עד להגשה.

בתאבון, תמר...

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00