
עוגיות בוהן עם ריבת תותים
על ידי מתוק לי מתכונים לחנוכה, עוגיות
לכבוד החנוכה הכנתי עוגיות בוהן. למה לכבוד החנוכה? כי אלו הן בעצם עוגיות שהתחפשו לסופניות, כך אני מספרת לילדי הקטנים, והם כל-כך נהנים...
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
20 דקות
30 דקות
50 דקות
- 24-30 עוגיות
הוראות הכנה
מערבבים קמח עם אבקת אפייה ומלח בקערה
מקציפים חמאה עם סוכר במשך 5 דקות. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים רק עד שילוב המצרכים. מנפים פנימה את תערובת הקמח ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.
קורצים מן הבצק כדורים קטנים ומגלגלים בסוכר. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הכדורים עם רווח זה מזה. לוחצים בעזרת האגודל במרכז כל עוגייה עד שמתקבל שקע בעומק של כ- 3/4 מכיפת העוגייה.
אופים את העוגיות רק עד שהקצוות מזהיבים, כ- 15 דקות אפייה. מוציאים ומצננים.
בוזקים אבקת סוכר וממלאים כל שקע בריבת תותים טעימה.
העוגיות נשמרות טריות בכלי אטום עד 5 ימים
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
אפרת
24/08/2018
העוגיות יצאו לי טוב אם אני יעשה אותם עם שמן קנולה במקום החמאה?

04/07/2015
היי דנה,
3/4 כוס חמאה = 180 גרם.
דנה
04/07/2015
הי,
כמה זה 3/4 כוס חמאה?
תודה

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!