
עוגיות בוהן עם ריבת תותים
על ידי מתוק לי מתכונים לחנוכה, עוגיות
לכבוד החנוכה הכנתי עוגיות בוהן. למה לכבוד החנוכה? כי אלו הן בעצם עוגיות שהתחפשו לסופניות, כך אני מספרת לילדי הקטנים, והם כל-כך נהנים...
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
20 דקות
30 דקות
50 דקות
- 24-30 עוגיות
הוראות הכנה
מערבבים קמח עם אבקת אפייה ומלח בקערה
מקציפים חמאה עם סוכר במשך 5 דקות. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים רק עד שילוב המצרכים. מנפים פנימה את תערובת הקמח ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.
קורצים מן הבצק כדורים קטנים ומגלגלים בסוכר. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הכדורים עם רווח זה מזה. לוחצים בעזרת האגודל במרכז כל עוגייה עד שמתקבל שקע בעומק של כ- 3/4 מכיפת העוגייה.
אופים את העוגיות רק עד שהקצוות מזהיבים, כ- 15 דקות אפייה. מוציאים ומצננים.
בוזקים אבקת סוכר וממלאים כל שקע בריבת תותים טעימה.
העוגיות נשמרות טריות בכלי אטום עד 5 ימים
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












3 דירוגים וחוות דעת
אפרת
העוגיות יצאו לי טוב אם אני יעשה אותם עם שמן קנולה במקום החמאה?
היי דנה,
3/4 כוס חמאה = 180 גרם.
דנה
הי,
כמה זה 3/4 כוס חמאה?
תודה