FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות בוהן עם ריבת תותים

על ידי מתוק לי  ,

לכבוד החנוכה הכנתי עוגיות בוהן. למה לכבוד החנוכה? כי אלו הן בעצם עוגיות שהתחפשו לסופניות, כך אני מספרת לילדי הקטנים, והם כל-כך נהנים...

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

  • 24-30 עוגיות

מצרכים למתכון

3/4 1 כוסות קמח לבן

1/2 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית מלח

3/4 כוס חמאה רכה

2/3 כוס סוכר

1 ביצה L

1/2 כפית תמצית וניל

להגשה

אבקת סוכר

שקית זילוף עם ריבת תות

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות

מערבבים קמח עם אבקת אפייה ומלח בקערה

מקציפים חמאה עם סוכר במשך 5 דקות. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים רק עד שילוב המצרכים. מנפים פנימה את תערובת הקמח ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.

קורצים מן הבצק כדורים קטנים ומגלגלים בסוכר. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את הכדורים עם רווח זה מזה. לוחצים בעזרת האגודל במרכז כל עוגייה עד שמתקבל שקע בעומק של כ- 3/4 מכיפת העוגייה.

אופים את העוגיות רק עד שהקצוות מזהיבים, כ- 15 דקות אפייה. מוציאים ומצננים.

בוזקים אבקת סוכר וממלאים כל שקע בריבת תותים טעימה.

העוגיות נשמרות טריות בכלי אטום עד 5 ימים

3 דירוגים וחוות דעת

אפרת

העוגיות יצאו לי טוב אם אני יעשה אותם עם שמן קנולה במקום החמאה?

היי דנה,
3/4 כוס חמאה = 180 גרם.

דנה

הי,
כמה זה 3/4 כוס חמאה?
תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן