מתכון לעוגיות בוטנים מושלגות

על ידי Helena Ben Hamo  

מתכון פשוט וטעים לעוגיות בוטנים מרוקאיות מושלגות. העוגיות המסורתיות שמתאימות למימונה, לפסח או סתם ליד הנס בבוקר. עם כמה מצרכים פשוטים ו-15 דקות עבודה תקבלו עוגיות בוטנים מושלמות.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • כ- 40 עוגיות בוטנים

מצרכים למתכון

3 כוסות בוטנים קלויים טחונים

1 כוס סוכר

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית ציפורן

2 ביצים

אבקת סוכר

הוראות הכנה

את הבוטנים הקלויים והטחונים מניחים בבלנדר יחד עם כוס סוכר וטוחנים ביחד.

מוסיפים לתערובת הבוטנים והסוכר קינמון וציפורן ומערבים היטב.

מוסיפים לקערה ביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים עד שהביצים נבלעות ומתקבל בצק עוגיות אחיד.

מניחים את הבצק למנוחה של רבע שעה בטמפרטורת החדר.

מכינים קערה עם אבקת סוכר ומכינים את עטרות הנייר.

מבצק העוגיות יוצרים כדורים קטנים מגלגלים את העוגיות באבקת הסוכר ומניחים בעטרות הנייר.

אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 15 דקות ולא יותר. אין לפתוח את התנור לפני 15 דקות האפייה.

שתפו את המתכון >>

6 דירוגים וחוות דעת

רינה צ.

20/03/2017

שלום
כמה קריטי הציפורן בעוגיות הבוטנים?
אני מבינה שזה מוסיף אבל זה תבלין שאני משתמשת בו. ואני רוצה לנסות העוגיות המושלגות האלה לקראת ליל הסדר.

דורית

20/12/2016

כמה זמן ניתן לשמור בקופסא ושישארו טריים ??

אילנה

26/04/2016

אני שמה שתי כוסות בוטנים ועל זה כוס סוכר.

foodisgood

24/04/2016

היי רעות,
יש למדוד 3 כוסות של בוטנים טחונים.

רעות

18/04/2016

שאלה לגבי כמו הבוטנים- האם לקחת 3 כוסות בוטנים ולטחון או למדוד 3 כוסות של בוטנים טחונים?

חלי

30/05/2015

מעולה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00