
מתכון לעוגיות בוטנים מושלגות
על ידי Helena Ben Hamo עוגיות
מתכון פשוט וטעים לעוגיות בוטנים מרוקאיות מושלגות. העוגיות המסורתיות שמתאימות למימונה, לפסח או סתם ליד הנס בבוקר. עם כמה מצרכים פשוטים ו-15 דקות עבודה תקבלו עוגיות בוטנים מושלמות.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
15 דקות
15 דקות
30 דקות
- כ- 40 עוגיות בוטנים
הוראות הכנה
את הבוטנים הקלויים והטחונים מניחים בבלנדר יחד עם כוס סוכר וטוחנים ביחד.
מוסיפים לתערובת הבוטנים והסוכר קינמון וציפורן ומערבים היטב.
מוסיפים לקערה ביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים עד שהביצים נבלעות ומתקבל בצק עוגיות אחיד.
מניחים את הבצק למנוחה של רבע שעה בטמפרטורת החדר.
מכינים קערה עם אבקת סוכר ומכינים את עטרות הנייר.
מבצק העוגיות יוצרים כדורים קטנים מגלגלים את העוגיות באבקת הסוכר ומניחים בעטרות הנייר.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 15 דקות ולא יותר. אין לפתוח את התנור לפני 15 דקות האפייה.
שיתוף >>
5 דירוגים וחוות דעת
רינה צ.
20/03/2017
שלום
כמה קריטי הציפורן בעוגיות הבוטנים?
אני מבינה שזה מוסיף אבל זה תבלין שאני משתמשת בו. ואני רוצה לנסות העוגיות המושלגות האלה לקראת ליל הסדר.
דורית
20/12/2016
כמה זמן ניתן לשמור בקופסא ושישארו טריים ??
אילנה
26/04/2016
אני שמה שתי כוסות בוטנים ועל זה כוס סוכר.

24/04/2016
היי רעות,
יש למדוד 3 כוסות של בוטנים טחונים.
רעות
18/04/2016
שאלה לגבי כמו הבוטנים- האם לקחת 3 כוסות בוטנים ולטחון או למדוד 3 כוסות של בוטנים טחונים?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!