עוגיות גרייבה – פיסטוקים

על ידי אמנה כנעאן  ,

מתכון קל ופשוט לעוגיות גרייבה נימוחות עם פיסטוקים בתחתית. עוגיות נמסות בפה שהולכות מעולה ליד הקפה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 15 דקות

    10 דקות

    25 דקות

מצרכים למתכון

2 כוסות קמח

1 כוס אבקת סוכר

1 כוס חמאה רכה (200 גרם)

חלבון אחד

לקישוט

פיסטוק חלבי טחון

פיסטוקים שלמים

הוראות הכנה

מערבבים קמח, אבקת סוכר, חמאה וחלבון עד שמתקבל בצק חלק. במידה ויש צורך מוסיפים עוד קצת קמח.

מניחים את הבצק במקרר למשך חצי שעה.

מפזרים בקערה שטוחה פיסטוק חלבי טחון.

יוצרים מן הבצק כדורים קטנים ומעמידים כל כדור על גבי הפיסטוקים הטחונים, לוחצים מעט, לא הרבה.

מסדרים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. חשוב לשמור על רווחים.

מקשטים כל עוגייה בפיסטוק שלם במרכז.

אופים בתנור על 180 מעלות למשך 10 דקות. מצננים את העוגיות ומגישים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00