
עוגיות שוקולד מושלגות פרווה
מתכון פרווה לעוגיות שוקולד מושלגות כי גם עוגיות פרווה יכולות להיות יפייפיות וטעימות. אני אוהבת את העוגיות האלו במיוחד בגלל שהן נראות נהדר ומתאימות מאוד לאירוח. חשוב לא לוותר על צינון הבצק במקרר כי זה מה שעוזר לעוגיות לקבל את המרקם הנימוח.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
20 דקות
10 דקות
30 דקות
- 48 עוגיות
הוראות הכנה
מערבבים בקערה קמח ואבקת אפייה ומניחים בצד.
בקערת מיקסר עם וו לישה מעבדים את אבקת הקקאו, סוכר ושמן עד שמתקבל בצק מבריק ומחוספס.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ומערבבים בין כל ביצה במשך 30 שניות. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
שופכים את תערובת הקמח לקערת המיקסר תוך כדי ערבוב על מהירות נמוכה ומערבבים רק עד לאיחוד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים במקרר למשך 4 שעות (אפשר גם למשך הלילה).
מכינים קערה של אבקת סוכר. מוציאים את הבצק וקורצים כדורים שווים בגודלם. מגלגלים את הכדורים באבקת הסוכר טוב טוב עד שכל כדור מכוסה לגמרי באבקה.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים כל כדור לעוגייה על גבי התבנית, חשוב לתת לעוגיות מרווח (בערך 14 עוגיות בכל תבנית).
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוגיות במשך 11 דקות. מוציאים ומניחים את התבנית לצינון במשך 2 דקות ואז מעבירים לרשת לצינון מוחלט.
העוגיות נשמרות טריות גם אחרי 5 ימים
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
רויטל חסון
27/05/2018
הכנתי ויצאו מושלמות… צריך להקפיד על הזמנים!!
דנה
18/08/2017
יש לי קמח תופח במקום קמח רגיל, איך אני יכולה להחליף?
נדיה
14/08/2017
שלום,
בטוח כוס קקאו? נראה לי יותר מדי

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!