FoodisGood

עוגיות סיגר במילוי רחת לוקום

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  

מתכון קל לעוגיות רחת לוקום מבצק פריך בניחוח תפוז. עוגיות מתוקות וקלות להכנה שמתאימות למימונה או לכל מטר אחרת. ניתן גם להכין עוגיות פרווה.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 30 דקות

    15 דקות

    45 דקות

  • כ-30 עוגיות

מצרכים למתכון

1 ק"ג קמח

400 גרם חמאה / מרגרינה / מחמאה

2 שקיות אבקת אפייה

2 סוכר וניל

1 כוס סוכר

1/4 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים סחוט

למילוי

רחת לוקום חתוכה לאצבעות

הוראות הכנה

את כל מצרכי הבצק מעבדים היטב עד לקבלת בצק חלק.

מי שמנוסה יכול להתחיל לעבוד, מי שרוצה יכול להניח את הבצק למנוחה של חצי שעה במקרר.

מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים בגודלם.

כל כדור בצק מרדדים לעיגול דק. חותכים למשולשים, ממש כמו פיצה.

בקצה של כל משולש מניחים אצבע של רחת לוקום (ניתן גם למרוח שוקולד, תמרים או מה שאוהבים).

מגלגלים מהחלק החיצוני פנימה ומסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה (עם מעט רווחים)

אופים את העוגיות בתנור חם על 180 מעלות עד שהעוגיות מתקשות (כ 15-20 דק', תלוי בתנור).

בוזקים אבקת סוכר, מצננים לחלוטין ומאחסנים את העוגיות בצנצנת אטומה.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן