
עוגיות סיגר במילוי רחת לוקום
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון עוגיות
מתכון קל לעוגיות רחת לוקום מבצק פריך בניחוח תפוז. עוגיות מתוקות וקלות להכנה שמתאימות למימונה או לכל מטר אחרת. ניתן גם להכין עוגיות פרווה.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
30 דקות
15 דקות
45 דקות
- כ-30 עוגיות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את כל מצרכי הבצק מעבדים היטב עד לקבלת בצק חלק.
מי שמנוסה יכול להתחיל לעבוד, מי שרוצה יכול להניח את הבצק למנוחה של חצי שעה במקרר.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים בגודלם.
כל כדור בצק מרדדים לעיגול דק. חותכים למשולשים, ממש כמו פיצה.
בקצה של כל משולש מניחים אצבע של רחת לוקום (ניתן גם למרוח שוקולד, תמרים או מה שאוהבים).
מגלגלים מהחלק החיצוני פנימה ומסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה (עם מעט רווחים)
אופים את העוגיות בתנור חם על 180 מעלות עד שהעוגיות מתקשות (כ 15-20 דק', תלוי בתנור).
בוזקים אבקת סוכר, מצננים לחלוטין ומאחסנים את העוגיות בצנצנת אטומה.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











