מתכון לעוגיות שוקולד צ’יפס מהירות הכנה

על ידי אילנית בניזרי  

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס שנחטפות ברגע. כל-כך קלות להכנה ועם זאת כל-כך טעימות! עוגיות מושלמות ליד כוס תה עם נענע ביום קריר.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

מצרכים למתכון

2 ביצים

2 כוסות קמח רגיל

כוס סוכר חום

חצי כוס סוכר רגיל

כוס שמן

כפית סוכר וניל

כפית סודה לשתייה

כפית מלח שטוחה

2/3 כוס שוקולד ציפס

הוראות הכנה

לערבב את היבשים ואז להוסיף את הרטובים, אם בצק העוגיות יבש, אפשר להוסיף כף מים.

להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב עד שכל השוקולד צ'יפס מתפזרים באופן שווה.

מסדרים את העוגיות - יוצקים עם כפית על תבנית מרופדת בנייר אפייה, במרווחים. או- לגלגל עם ידיים רטובות לכדורים ולשטח מעט.

לאפות את העוגיות כ- 15 דקות על חום של חום 180 מעלות, עד להזהבה.

בהצלחה, אילנית..

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

יולה

29/06/2016

יצא לי רטוב ושמן מדי, כנראה
יותר מדי שמן או לא מספיק קמח

עמנואל

02/12/2015

יצא טעים! במקום השוקולד שמתי חמוציות וצימוקים חומים. לדעתי אפשר להוריד חצי מהכמות של השמן והסוכר.

רות

24/07/2015

אפשר חצי כוס שמן

יעל

25/02/2015

הכנתי, יצא ממש טעים טממש קל להכנה. לדעתי יותר מידי שמן, אפשר להוריד מהכמות.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00