עוגיות שושנים קלות להכנה

על ידי המטבח של עדי  

משהו ליד הקפה, מתכון לעוגיות שושנים קלילות וקלות להכנה וטעימותתתתתתת

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

מצרכים למתכון

לבצק העוגיות

3 כוסות קמח תופח

3 חלמונים

1 שמנת חמוצה (אני שמתי יוגורט)

200 גרם חמאה (או מחמאה)

2 סוכר וניל

כפית תמצית וניל

לקצף

3 חלבונים

1 כוס סוכר

1 פודינג וניל

הוראות הכנה

את כל חומרים הבצק ללוש עד שמתקבל בצק רך ונעים.

בקערת המיקסר להקציף את החלבונים ולאחר שמתהווה קצף להוסיף את הסוכר ולאחר מכן את הפודינג. להקציף לקצף יציב.

לחלק את הבצק ל 4 חלקים ולרדד כל עלה למלבן בעובי 1 ס"מ.

למרוח שכבה מהקצפת על העלה ולגלגל לרולדה.

כך לעשות עם כל יתר הבצק והקצף.

להניח בזהירות את הרולדות על מגש ולהכניס לחצי שעה למקפיא.

כך מוודאים שכשנפרוס את הרולדה - הצורה העגולה תישמר. עבודה יותר נקייה ושלמה.

לפרוס את הרולדות ולהניח את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. לשמור על רווחים בין העוגיות כי הן תופחות באפייה.

לאפות בחום 170 כ חצי שעה או עד שהעוגיות מזהיבות.

בתיאבון!

לאחר שהתקררו לחלוטין יש לאחסן את עוגיות השושנים בצנצנת אטומה עם מכסה

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

למה הבצק יצא לי רך מידי?

05/01/2017

למה יצא לי הבצק רך מידי?

foodisgood

16/02/2016

היי מלכה,
מהירות ההקצפה היא גבוהה, רק עד לקבלת קצף ולא יותר מידי.

mlcaa2100

08/02/2016

תודה על המתקון המדהים אני בדרך להכין אותם וכמה מהירות של ההקצפה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00