עוגת גבינה שוקו וניל עם תחתית כדורי שוקולד

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

מתכון לעוגת גבינה שוקו וניל עם תחתית בסקוויטים, וניל ואוריאו שוקולד - פשוט חלום מתוק ונהדר.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 40 דקות

    10 דקות

    50 דקות

  • תבנית 24 / 26

מצרכים למתכון

לתחתית:

200 גר' פתי בר וניל גרוס

200 גר' עוגיות אוריאו גרוס

50 גר' חמאה

1/4 כוס חלב

למלית:

375 מ"ל שמנת מתוקה

120 מ"ל חלב

4 כפות סוכר

4 כפות פודינג וניל

250 גר' גבינה לבנה 5%

בנוסף: 2 כפות קקאו, 2 כפות חלב

הוראות הכנה

נכין את תחתית כדורי השוקולד:

בקערה לערבב פתי בר ועוגיות אוריאו.

להמיס חמאה וחלב ולשפוך על העוגיות.

לערבב היטב ולהדק בתבנית קוטר 24/26.

להכניס לתנור חם 180 מעלות 10 דקות.

להוציא ולצנן.

בינתיים נכין את המלית:

לקערת מיקסר נשפוך חלב, שמנת, סוכר ופודינג ונקציף במהירות גבוהה עד לקרם יציב.

נערבב פנימה את הגבינה הלבנה.

נחלק לשתי קרות ובקערה אחת נוסיף 2 כפות קקאו + 2 כפות חלב ונערבב.

נמלא את המלית מעל התחתית שאפינו בעזרת 2 כפות, פעם ממלית השוקו ופעם ממלית הגבינה לסירוגין עד שנגמר הכל.

נחליק את השכבה העליונה ונכניס לקירור לפחות ל שעה.

את שכבת כדורי השוקולד אין חובה לאפות אך מומלץ.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00