Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לעוגת מצות ושוקולד קלאסית

על ידי מהמטבח של אורלי

איך אנחנו אוהבים מצה עם שוקולד? אבל כשזה מגיע בתור עוגה זו שמחה כפולה! מתכון מהיר וקל לעוגת מצות בסיסית - שכבות של מצות וגנאש שוקולד עם אגוזי מלך, ולקישוט שברי פיסטוקים. פשוט חגיגה אמיתית!

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 25 דקות

    25 דקות

מצרכים למתכון

7 מצות

כוס שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד מריר

כפית תמצית וניל

כוס חלב עם כפית נס קפה

2 כוסות אגוזי מלך טחונים לפירורים גסים

חצי כוס פיסטוקים טחונים גס

הוראות הכנה

בתבנית שטוחה שמים חלב ונס קפה.

בקערת פלסטיק שמים שמנת שוקולד ווניל וממסים במיקרוגל. מערבבים היטב.

מכינים את צלחת ההגשה ומסדרים מסביב 4 ריבועים של נייר אפייה אחד חופף לשני כדי שכל השאריות יפלו על הנייר.

טובלים מצה בנס קפה כחצי דקה ומניחים על צלחת ההגשה. שופכים כף מהגנאש שוקולד ומורחים סביב. מפזרים מעט אגוזי מלך קצוצים.

חוזרים על הפעולה עם שאר המצות.

בשכבה האחרונה שופכים את יתרת הגנאש ונותנים לו להישפך מעט לצדדים.

מפזרים את הפיסטוקים ומעבירים ל חצי שעה למקרר.

אחרי חצי שעה מושכים בעדינות את הנייר.

מחזירים למקרר לשעתיים לפחות.

מגישים בקוביות קטנות.

חג פסח שמח

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן