
עוגת סברינה עם קרם קצפת
על ידי liemyahias3 עוגות
עוגת סברינה מהממת שכול הזמן תתגעגעו להכין 🙂
אפיתי לשישי שבת ויאמממ הכול נגמר!...קלה להכנה ולא מצריכה הרבה עבודה בכלל והכי חשוב שווה כול ביס וביס....ובמיוחד עם הקצפת מעל:)..
אז ייאלה הוציאו מצרכים ומיקסר...
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
-
15 דקות
5 דקות
20 דקות
- תבנית עגולה בקוטר 24
הוראות הכנה
אופן ההכנה:
חממו את התנור ל180, שמנו תבנית עגולה ~ קוטר 24.
הקציפו חלבונים (השקוף/לבן) וסוכר.
הוסיפו חלמונים (צהוב) אחד, אחד ולאחר מכאן את שאר המצרכים. *שפכו את הבלילה לתבנית המשומנת .
הכניסו לתנור שחומם.. בסביבות 30 – 35 דקות. (בצעו את מבחן הקיסם).. 🙂
כאשר הוצאתם את העוגה מהתנור-המתינו כשלוש דקות..
וצקו עלייה בעזרת כף את המים באופן שווה(כול חלקי העוגה) ותנו למים להיספג!
הכנת הסירופ:
בשלו סוכר ומים לסירופ. לאחר שסיימתם עם המים צקו על הסברינהה היפה שלכם!!!..את הסירופ באותו האופן שיצקתם את המים.
צננו את העוגה.. והתחילו עם הכנת הקצפת.
הכנת קרם הקצפת:
הקציפו את השמנת המתוקה יחד עם כפות הסוכר לקצפת יציבה
שמרו את העוגה עטופה במקרר כ-3-4 ימים
העוגה אצלינו נגמרה תוך יומיים...
טיפקייקס:
את הקישוט/תוספת שבחרתם ניתן גם להוסיף לבלילת העוגה לאחר שהכנסתם את כול המצרכים והבלילה אחידה,הוסיפו תוספות ותנו ערבוב קטן.
*למה לא?אפשר גם בלי תוספות
*הזהרו מערבוב יתר שיפגע במרקם העוגה...
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!