
עוגת סברינה עם קרם קצפת
על ידי liemyahias3 עוגות
עוגת סברינה מהממת שכול הזמן תתגעגעו להכין 🙂
אפיתי לשישי שבת ויאמממ הכול נגמר!...קלה להכנה ולא מצריכה הרבה עבודה בכלל והכי חשוב שווה כול ביס וביס....ובמיוחד עם הקצפת מעל:)..
אז ייאלה הוציאו מצרכים ומיקסר...
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
15 דקות
5 דקות
20 דקות
- תבנית עגולה בקוטר 24
הוראות הכנה
אופן ההכנה:
חממו את התנור ל180, שמנו תבנית עגולה ~ קוטר 24.
הקציפו חלבונים (השקוף/לבן) וסוכר.
הוסיפו חלמונים (צהוב) אחד, אחד ולאחר מכאן את שאר המצרכים. *שפכו את הבלילה לתבנית המשומנת .
הכניסו לתנור שחומם.. בסביבות 30 – 35 דקות. (בצעו את מבחן הקיסם).. 🙂
כאשר הוצאתם את העוגה מהתנור-המתינו כשלוש דקות..
וצקו עלייה בעזרת כף את המים באופן שווה(כול חלקי העוגה) ותנו למים להיספג!
הכנת הסירופ:
בשלו סוכר ומים לסירופ. לאחר שסיימתם עם המים צקו על הסברינהה היפה שלכם!!!..את הסירופ באותו האופן שיצקתם את המים.
צננו את העוגה.. והתחילו עם הכנת הקצפת.
הכנת קרם הקצפת:
הקציפו את השמנת המתוקה יחד עם כפות הסוכר לקצפת יציבה
שמרו את העוגה עטופה במקרר כ-3-4 ימים
העוגה אצלינו נגמרה תוך יומיים...
טיפקייקס:
את הקישוט/תוספת שבחרתם ניתן גם להוסיף לבלילת העוגה לאחר שהכנסתם את כול המצרכים והבלילה אחידה,הוסיפו תוספות ותנו ערבוב קטן.
*למה לא?אפשר גם בלי תוספות
*הזהרו מערבוב יתר שיפגע במרקם העוגה...
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:










