חובבי שוקולד? זו העוגה הכי טעימה, שוקולדית ועסיסית שתכינו אי פעם! מתכון לעוגת שוקולד גבוהה ומושלמת.

הוראות הכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים עם מעט חמאה תחתית של תבנית מלבנית / מרובעת (23 ס"מ).
בקערה בינונית מערבבים 2 כפות קמח עם 25 גרם חמאה, סוכר דמררה וקינמון. מערבבים היטב על-ידי שפשוף בין האצבעות עד לקבלת מרקם של פירורי לחם לחים. עם הפירורים שנוצרו מרפדים היטב את תחתית התבנית, מהדקים טוב טוב.
את הקמח הנותר, החמאה הנותרת ואבקת הסוכר מערבבים בקערה יחד עם ביצים ותמצית וניל, מערבבים עד שהכל משתלב היטב. מקפלים אל תוך התערובת חצי מכמות הפטל רק עד לפיזור שווה.
יוצקים את הבלילה על גבי הפירורים שבתבנית, מפזרים את הפטל שנותרו באופן שווה מעל לבלילה.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש למשך 45-50 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומצננים 10 דקות.
מעבירים את העוגה לצלחת הגשה ופורסים פרוסות.
ניתן לבחור פטל שחור / אדום.
את הפטל אפשר להחליף באוכמניות או תותים.
- הכי פופולריים
- רעיונות לארוחות ערב
- מתכונים לשבת
- עוגות ומתוקים
- חופש גדול
ארבע העוגות האלה מושלמות לכל אירוע, והכי טוב, הן קלות מספיק אפילו לשפים הצעירים ביותר במשפחה.
הכנו לכם אוסף מתכונים שימושי במיוחד עם רעיונות לתוספות ירקות שישדרגו לכם את האורז. מתאים לצהריים וגם לשבת!
אוסף מתכונים קלילים לארוחות ערב שנראות ומרגישות מושקעות אבל הן בעצם מאוד קלות להכנה, התירוץ המושלם לקבוע דייט...
רשימה מלאה של תוספות לפיצה – מהבסיסיות ביותר ועד למיוחדות ביותר. וגם - אספנו את כל השילובים הכי...
הפיתות הללו הן רעיון מעולה לארוחת בוקר או ערב בריאה, משביעה וטעימה!