
מתכון לפאי מוס שוקולד
על ידי במטבח של רחלי קינוחים
פאי מוס שוקולד מפנק מבצק פריך, שכבת ממרח נוגט, גנאש שוקולד ומוס שוקולד מעולה. פאי מתוק וטעים במיוחד. מומלץ מאוד לאירוח.
- זמן עבודה: 1 שעה 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 40 דקות
-
1 שעה 10 דקות
30 דקות
1 שעה 40 דקות
- תבנית פאי נשלפת
הוראות הכנה
מכינים את הפאי
ממיסים את החמאה ומוסיפים קמח, אבקת סוכר, ביצה ותמצית וניל.
לשים עד שהתערובת אחידה, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים 20 דקות.
מכינים את המלית
מכינים גנאש מהשמנת המתוקה והשוקולד ומקררים במקרר.
שמים בקערה שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וגונבים 3 כפות מהגנאש ומקציפים הכל יחד.
אופים את הבצק
מוציאים את הבצק מהמקפיא ומרדדים אותו על משטח מקומח.
מניחים את הבצק על תבנית פאי נשלפת ומהדקים לקצוות.
חותכים קצוות מיותרים ודוקרים במזלג את התחתית.
מקפיאים לעוד 15 דקות.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מוצאים את התבנית מהמקפיא ומניחים עליה נייר כסף ועליו מפזרים קיטניות, בשביל המשקולת.
אופים 20 דקות ולאחר 20 דקות מוציאים את הנייר כסף ואופים עוד כ 10 דקות - 15 דקות, עד שהתחתית זהובה.
מרכיבים את הפאי
מורחים על התחתית ממרח נוגט ומעליה שופכים את הגנאש.
מייצבים כמה דקות במקרר ומזלפים להנאתכם את המוס.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!