FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פודינג אורז טבעוני עם מנגו וקוקוס קלוי

על ידי amihud pery  ,

מתכון טבעוני טעים וקליל פתרון מצוין לקינוח פרווה
אורז שמבושל עם קרם קוקוס מוגש עם קוקוס קלוי ומנגו

  • זמן עבודה: 1 שעה
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 40 דקות
  • 1 שעה

    40 דקות

    1 שעה 40 דקות

מצרכים למתכון

1 כוס אורז לריזוטו

4 כוסות מים

1/2 ליטר קרם קוקוס

1/2 ליטר חלב סויה

כף מחית ווניל

1 כוס סוכר (אם יש סוכר דקלים מה טוב)

חצי כוס קוקוס קלוי (אפשרי להכין בבית לקלות קוקוס טחון עד שנהיה חום זהירות לא לשרוף)

2 מנגו חתוכים לקוביות קטנות

עלי נענע מופרדים טריים

הוראות הכנה

מבשלים את האורז במים על להבה גבוהה עד שכל המים נספגים באורז, מוסיפים את חלב הסויה קרם הקוקוס הסוכר והווניל ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים עד קבלת מרקם סמיך כחצי שעה.

יש לקרר את האורז לטמפרטורת חדר. ולהעביר לכוסות הגשה יפות ולקרר לפחות שעתיים

הגשה

לפזר על חצי משטח הפנים קוקוס קלוי ולסדר במרכז את קוביות המנגו

** ניתן להפוך מתכון זה לחלבי ע"י החלפה של חלב הסויה לחלב רגיל ובמידה ורוצים להעשיר ניתן להחליף בשמנת

2 דירוגים וחוות דעת

דנה

עשיתי עכשיו, יצא מעולה
אני זוכרת את האורז הזה מתאילנד…וזה אפילו יותר טעים

גל

איפה משיגים מחית וניל? האם יש אפשרות להשתמש במשהו אחר?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן