
הוראות הכנה
לערבב ביחד כוס מים עם רסק עגבניות. להוסיף לקערה שום ותבלינים ולערבב היטב.
לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה קוביות או פרוסות ירקות (פלפל חריף, פלפלים, עגבניות וחומוס) ולערבב עם תערובת השמן. את נתחי הדר מערבבים גם כן בעדינות ומצפים היטב ברוטב.
מעל לירקות לסדר יפה את נתחי הדג.
לכסות בנייר כסף את התבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהדג מוכן. את התבנית להניח בשלב שמתחת לשלב האמצעי.
כמובן שניתן להכין מספר גדול יותר של נתחי דג
שיתוף >>
5 דירוגים וחוות דעת
כנרת
25/10/2018
ממש יצא טעים. ממליצה בחום.
גליה
21/09/2017
שנה טובה. הכנתי לארוחת החג וזכיתי למחמאות 🙂 מאוכלי הדגים!
סיגל
22/07/2017
יצא מעולה מומלץ
מנחם
06/07/2017
גם אשתי הכינה את הדגים האלו בשישי ויצא ממש מעולה
שולמית
08/05/2016
הכנתי ביום שישי דגים לפי המתכון ויצא מעולה.
מומלץ בחום.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!