
פיצה מהירה על מחבת גריל פסים
על ידי amihud pery לחם ומאפים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
מתכון קל וזריז לפיצה פריכה ומהירה בלי תנור כלל - הכנת הפיצה מתבצעת על מחבת גריל פסים.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
40 דקות
20 דקות
1 שעה
הוראות הכנה
את כל חומרי הבצק לשים היטב במשך 10 דקות. מכסים ומתפיחים 20 דקות עד שעה וחצי, כמה שיותר זמן יותר טוב.
לאחר התפחה פותחים את בצק הפיצות ומרדדים לעובי הרצוי. מושחים את הבצק במעט שמן זית.
במקביל, מחממים מחבת גריל פסים (רצוי עם תחתית לא נדבקת).
את הבצק מניחים עם המחבת ומשאירים עד שבחלקו התחתון מתקבלים פסים יפים והבצק הופך פריך. הופכים לצד השני, מורחים מעט רוטב עגבניות (איזה שמתחשק אני שמתי עם בזיליקום). מעל לרוטב מפזרים גבינת מוצרלה.
מכסים את המחבת למשך 3 דקות, עד שהגבינה מותכת והתחתית פריכה.
טופ 5 - ארוחות הערב הפופולריות ביותר:
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת

06/10/2015
היי קארין, כדי להמיר את הקמח שמרים:
1 כוס קמח
1/2 כף שמרים יבשים
קארין
06/10/2015
אם אין קמח שמרים כמה קמח ושמרים גרגירים?
Yifat Banovaev
22/02/2015
שכחתם פרט חשוב מאוד….את השמרים.