פיצה מהירה על מחבת גריל פסים

על ידי amihud pery  , ,

מתכון קל וזריז לפיצה פריכה ומהירה בלי תנור כלל - הכנת הפיצה מתבצעת על מחבת גריל פסים.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 40 דקות

    20 דקות

    1 שעה

מצרכים למתכון

לבצק הפיצה

כוס קמח שמרים

כפית סוכר

כפית מלח

כף שמן זית

כ- חצי כוס מים פושרים

מעל לפיצה

רוטב עגבניות (אפשר קנוי או ביתי)

גבינת מוצרלה

תוספות (תירס / פטריות / זיתים וכד'..)

הוראות הכנה

את כל חומרי הבצק לשים היטב במשך 10 דקות. מכסים ומתפיחים 20 דקות עד שעה וחצי, כמה שיותר זמן יותר טוב.

לאחר התפחה פותחים את בצק הפיצות ומרדדים לעובי הרצוי. מושחים את הבצק במעט שמן זית.

במקביל, מחממים מחבת גריל פסים (רצוי עם תחתית לא נדבקת).

את הבצק מניחים עם המחבת ומשאירים עד שבחלקו התחתון מתקבלים פסים יפים והבצק הופך פריך. הופכים לצד השני, מורחים מעט רוטב עגבניות (איזה שמתחשק אני שמתי עם בזיליקום). מעל לרוטב מפזרים גבינת מוצרלה.

מכסים את המחבת למשך 3 דקות, עד שהגבינה מותכת והתחתית פריכה.

הפיצה מוכנה, בתאבון..

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

06/10/2015

היי קארין, כדי להמיר את הקמח שמרים:
1 כוס קמח
1/2 כף שמרים יבשים

קארין

06/10/2015

אם אין קמח שמרים כמה קמח ושמרים גרגירים?

Yifat Banovaev

22/02/2015

שכחתם פרט חשוב מאוד….את השמרים.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00