פסטה עם פטריות מוקפצות בשמן זית ושום

על ידי המטבח של עדי  ,

מנת פסטה קלה להכנה, עם פטריות, יין לבן ושמן זית, מנה קלילה וטעימה ובעיקר לא משמינה, מתאימה לאלה החוזרים מאימון גופני וגם לאלה שלא :)‎

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 35 דקות

    20 דקות

    55 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

חבילה פסטה פרפדלה

1 חבילה פטריות טריות פרוסות

1 בצל פרוס לטבעות דקות

3 שיני שום כתושות

גביע יוגורט

שמן זית לטיגון

חצי כוס יין לבן יבש

2 עלי מרווה קצוצים

מלח ופלפל

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן

מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ומאדים כדקה.

מוסיפים את הפטריות ואת המרווה ומאדים כ- שתי דקות.

מוסיפים את היין ומערבבים. מוסיפים את היוגורט, מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה שיתאדו הנוזלים מעט עד לסמיכות הרצויה.

שופכים על הפסטה החמה ומגישים עם יין לבן.

לאלה שאינם סופרים קלוריות - אפשר להחליף את היוגורט בשמנת מתוקה או חמוצה ולפזר גבינת פרמז'ן מעל.
בתיאבון!

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

19/12/2015

היי סיון,
לא כדאי להחליף את היין הלבן ביין אדום, זה ישפיע על טעם הרוטב בצורה משמעותית.

סיון

17/12/2015

אפשר גם עם יין אדום?

אור חדד

12/11/2015

יואו זה נראה יאמי …. הולכת להכין. תודה 🙂

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00