
פסטרמה הודו ביתית
על ידי סמי כהן מתכונים בריאים
מתכון לפסטרמה ביתית מחזה הודו שלם, פסטרמה בריאה בלי חומרים משמרים שניתן להכין בכל בית. כל מה שצריך הוא נתח חזה הודו יפה וכמה תבלינים. בתאבון..
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 35 דקות
-
20 דקות
1 שעה 15 דקות
1 שעה 35 דקות
- חזה הודו שלם
הוראות הכנה
מכינים מרינדה: מערבבים אבקת מרק, פפריקה, מלח ושמן בקערה.
לתוך הקערה מכניסים חזה הודו שלם. מעסים את החזה טוב טוב במרינדה למשך מספר דקות.
מכניסים את הפסטרמה לתנור על 100 מעלות למשך שעה עד שעה וחצי (תלוי בגודל הבשר).
מידי פעם חשוב לבדוק את הבשר עם קיסם וכדי שלא יתייבש יש להרטיב אותו במרינדה במהלך הבישוך.
בסוף הבישול יש לשים על הפסטרמה המוכנה מלח גס ופלפל שחור גרוס ולהכניס לתנור לעוד רבע שעה.
מעבירים את הפסטרמה למשטח ומחכים יממה שלמה לספיגת הנוזלים.
פורסים לפרוסות דקות ואפשר לאכול בסנדוויצ'ים או בסלט.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!