
לביבות תרד וכרישה אפויות בתנור
על ידי כרמית מ. דהאן פשטידות וקישים
ארוחת בריאות נהדרת במינימום מאמץ - מתכון ללביבות תרד וכרישה אפויות, טעימות ובריאות המשלבות שיבולת שועל, גבינה בולגרית וכל טוב. לביבות מעולות לאירוח.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
20 דקות
25 דקות
45 דקות
מצרכים למתכון
חבילת תרד (400 גרם)
כף שמן זית
1 בצל קצוץ דק
כרישה אחת קצוצה (החלק הלבן בלבד)
שן שום כתושה
2-3 כפות בינה בולגרית 5% (לא חובה)
2 ביצים
2 כפות שיבולת שועל / פירורי לחם
כף שמח
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
ספריי שמן
הוראות הכנה
את התרד חולטים במים רותחים במשך דקה. מוציאים ושוטפים היטב במים קרים.
קוצצים את התרד וסוחטים היטב מנוזלים.
במחבת רחבה מטגנים בכף שמן זית בצל קצוץ, כרישה קצוצה ושן שום. מוציאים ומצננים מעט.
בקערה גדולה מערבבים את התרד עם הבצל והכרישה.
מוסיפים גם גבינה, ביצים, שיבולת שועל וקמח. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרססים נייר אפיה במעט ספריי שמן שמים את הלביבות ומרססים מעל הלביבות מעט ספריי שמן.
אופים בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה, הופכים את הלביבות ואופים עוד 10 דקות.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
אייל
אחלה מתכון.
ניסיתי ויצא מוצלח וטעים ביותר.
אגב, הוספתי עוד שיבולת שועל וקמח מכיוון שהתערובת הייתה נוזלית מדיי בהתחלה.
רות נמר
מה זה כף שמח ? רשום במתכון המתכון ניראה בסדר