
לביבות תרד וכרישה אפויות בתנור
על ידי כרמית מ. דהאן פשטידות וקישים
ארוחת בריאות נהדרת במינימום מאמץ - מתכון ללביבות תרד וכרישה אפויות, טעימות ובריאות המשלבות שיבולת שועל, גבינה בולגרית וכל טוב. לביבות מעולות לאירוח.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
-
20 דקות
25 דקות
45 דקות
הוראות הכנה
את התרד חולטים במים רותחים במשך דקה. מוציאים ושוטפים היטב במים קרים.
קוצצים את התרד וסוחטים היטב מנוזלים.
במחבת רחבה מטגנים בכף שמן זית בצל קצוץ, כרישה קצוצה ושן שום. מוציאים ומצננים מעט.
בקערה גדולה מערבבים את התרד עם הבצל והכרישה.
מוסיפים גם גבינה, ביצים, שיבולת שועל וקמח. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרססים נייר אפיה במעט ספריי שמן שמים את הלביבות ומרססים מעל הלביבות מעט ספריי שמן.
אופים בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה, הופכים את הלביבות ואופים עוד 10 דקות.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
אייל
05/01/2018
אחלה מתכון.
ניסיתי ויצא מוצלח וטעים ביותר.
אגב, הוספתי עוד שיבולת שועל וקמח מכיוון שהתערובת הייתה נוזלית מדיי בהתחלה.
רות נמר
31/08/2015
מה זה כף שמח ? רשום במתכון המתכון ניראה בסדר

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!