פשטידת כרובית וברוקולי

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן  , , , ,

מתכן מוצלח במיוחד לפשטידת כרובית וברוקולי המבוססת במקור על פשטידה של פירגה. מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה גדולה.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 25 דקות

    45 דקות

    1 שעה 10 דקות

מצרכים למתכון

1 כרובית בינונית

2 ברוקולי בינוניים

4 ביצים

4 כפות מיונז

4 כפות קמח תופח

1 כף אבקת מרק בטעם עוף

1 כפית מלח

1 כפית שטוחה פלפל שחור או לבן

שמן או מחמאה לשימון

כפית חרדל דיז'ון

פירורי לחם (כמה שנכנס בשכבות

שומשום בכמה צבעים לקישוט

הוראות הכנה

לפרק את הכרובית והברוקולי לפרחים, לשטוף ולוודא שאין חרקים.

לבשל בסיר עם מים רתוחים מומלחים, במשך 25 דקות, לסנן ולקרר. להעביר לקרש חיתוך ולקצוץ גס.

בקערה לערבב ביצים, קמח, מיונז, חרדל, אבקת מרק ותיבול. להוסיף הכרובית והברוקול.

לשמן 2 תבניות אינגליש קייק (או תבנית עגולה), לפזר שכבת פירורי לחם, למלא את התבנית בתערובת, לפזר עוד שכבת פירורי לחם ושומשום מעל.

לאפות בתנור מחומם, 170 מעלות למשך כ- 45 דקות עד שמשחים.

שתפו את המתכון >>

5 דירוגים וחוות דעת

אסנת

03/10/2018

וואי הכנתי ויצא מושלם! מומלץ מאוד. נדבקתי למה שרשום במתכון ויצא אליפות

דורין

14/07/2017

אפשר להשאיר את הברוקולי והכרובית כפרחים?

foodisgood

18/06/2017

היי איריס,
מדובר על 2 פרחי ברוקולי קטנים או פרח אחד גדול (בערך 800 גרם)

איריס אלקיים

13/06/2017

פשטידה מעולה רק רציתי לדעת כמה ברוקולי

ענבל

20/01/2015

הפשטידה עימה מאוד למרות שכל הקטע של המיונז והחרדל נראה לא קשור….
הפירורי לחם למטה יצרו שכבה מגניבה, למעלה הם קצת לא נדבקו….אולי בניסיון הבא.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00