FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פשטידת כרובית וברוקולי

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן  , , , ,

מתכן מוצלח במיוחד לפשטידת כרובית וברוקולי המבוססת במקור על פשטידה של פירגה. מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה גדולה.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 25 דקות

    45 דקות

    1 שעה 10 דקות

מצרכים למתכון

1 כרובית בינונית

2 ברוקולי בינוניים

4 ביצים

4 כפות מיונז

4 כפות קמח תופח

1 כף אבקת מרק בטעם עוף

1 כפית מלח

1 כפית שטוחה פלפל שחור או לבן

שמן או מחמאה לשימון

כפית חרדל דיז'ון

פירורי לחם (כמה שנכנס בשכבות

שומשום בכמה צבעים לקישוט

הוראות הכנה

לפרק את הכרובית והברוקולי לפרחים, לשטוף ולוודא שאין חרקים.

לבשל בסיר עם מים רתוחים מומלחים, במשך 25 דקות, לסנן ולקרר. להעביר לקרש חיתוך ולקצוץ גס.

בקערה לערבב ביצים, קמח, מיונז, חרדל, אבקת מרק ותיבול. להוסיף הכרובית והברוקול.

לשמן 2 תבניות אינגליש קייק (או תבנית עגולה), לפזר שכבת פירורי לחם, למלא את התבנית בתערובת, לפזר עוד שכבת פירורי לחם ושומשום מעל.

לאפות בתנור מחומם, 170 מעלות למשך כ- 45 דקות עד שמשחים.

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

5 דירוגים וחוות דעת

אסנת

וואי הכנתי ויצא מושלם! מומלץ מאוד. נדבקתי למה שרשום במתכון ויצא אליפות

דורין

אפשר להשאיר את הברוקולי והכרובית כפרחים?

היי איריס,
מדובר על 2 פרחי ברוקולי קטנים או פרח אחד גדול (בערך 800 גרם)

איריס אלקיים

פשטידה מעולה רק רציתי לדעת כמה ברוקולי

ענבל

הפשטידה עימה מאוד למרות שכל הקטע של המיונז והחרדל נראה לא קשור….
הפירורי לחם למטה יצרו שכבה מגניבה, למעלה הם קצת לא נדבקו….אולי בניסיון הבא.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.