
פשטידת כרובית וברוקולי
על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן מנות ראשונות, מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים
מתכן מוצלח במיוחד לפשטידת כרובית וברוקולי המבוססת במקור על פשטידה של פירגה. מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה גדולה.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
25 דקות
45 דקות
1 שעה 10 דקות
הוראות הכנה
לפרק את הכרובית והברוקולי לפרחים, לשטוף ולוודא שאין חרקים.
לבשל בסיר עם מים רתוחים מומלחים, במשך 25 דקות, לסנן ולקרר. להעביר לקרש חיתוך ולקצוץ גס.
בקערה לערבב ביצים, קמח, מיונז, חרדל, אבקת מרק ותיבול. להוסיף הכרובית והברוקול.
לשמן 2 תבניות אינגליש קייק (או תבנית עגולה), לפזר שכבת פירורי לחם, למלא את התבנית בתערובת, לפזר עוד שכבת פירורי לחם ושומשום מעל.
לאפות בתנור מחומם, 170 מעלות למשך כ- 45 דקות עד שמשחים.
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
5 דירוגים וחוות דעת

אסנת
03/10/2018
וואי הכנתי ויצא מושלם! מומלץ מאוד. נדבקתי למה שרשום במתכון ויצא אליפות

דורין
14/07/2017
אפשר להשאיר את הברוקולי והכרובית כפרחים?

18/06/2017
היי איריס,
מדובר על 2 פרחי ברוקולי קטנים או פרח אחד גדול (בערך 800 גרם)

איריס אלקיים
13/06/2017
פשטידה מעולה רק רציתי לדעת כמה ברוקולי

ענבל
20/01/2015
הפשטידה עימה מאוד למרות שכל הקטע של המיונז והחרדל נראה לא קשור….
הפירורי לחם למטה יצרו שכבה מגניבה, למעלה הם קצת לא נדבקו….אולי בניסיון הבא.
