פשטידת מחמאר עם כבדי עוף

על ידי amihud pery  ,

מתכון לפשטידת מחמאר יפה ועשירה בטעמים. מחמאר משודרגת עם כבדי עוף, תפוחי אדמה, ירק ועוד.. פשטידה בשרית משביעה ומעולה לארוחת צהריים, אירוח או כמנה ראשונה.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
  • 40 דקות

    50 דקות

    1 שעה 30 דקות

  • סיר רחב

מצרכים למתכון

6 תפוחי אדמה בינוניים

9 ביצים

צרור פטרוזיליה

400 גרם כבדי עוף נקיים

1 בצל קצוץ דק

1/4 כוס שמן

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה מבשלים במים עם הקליפה עד לכדי ריכוך.

בינתיים מטגנים את הבצל עם קצת שמן ומוסיפים את כבדי העוף חתוכים לחתיכות קטנות. מקפיצים ביחד דקה אחת, עד שהכבדים מתבשלים במידת מדיום-רייר (על מנת שלא יתייבשו בבישול). מקררים את הכבדים.

מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים ביצים. טורפים היטב. מוסיפים צרור פטרוזיליה קצוץ.

כשהכבדים קרים מוסיפים אותם לתערובת הפשטידה. מתבלים במלח ופלפל שחור.

מרפדים סיר רחב ונמוך בנייר אפיה (לא רעיון שלי אלא נלקח מהרשת). בסים שמים רבע כוס שמן ומחממים. מוסיפים את תערובת המחמאר ומבשלים 10 דקות על אש גבוהה. מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים 10 דקות נוספות.

מעבירים את תערובת המחמאר לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך חצי שעה . נייר האפיה עוזר להפריד את הפשטידה בקלות מהסיר מבלי שתישרף.

בתאבון..

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00