פשטידת תרד וגבינות קלה להכנה

על ידי meravyonae  

מתכון קל ומוצלח מאוד לפשטידת תרד וגבינות עם צנוברים קלויים.
פשטידה בריאה שמוגשת לצד סלט טעים מתאימה לארוחת ערב קלילה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

מצרכים למתכון

חבילת עלי תרד

1 בצל קצוץ

2 שיני שום כתושות

1/2 כוס קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

1 כוס גבינה צהובה מגוררת

1/2 גביע קוטג׳

2 ביצים

קצת אגוז מוסקט (לא חובה)

קורט ג׳ינג׳ר (לא חובה)

1/2 כוס צנוברים

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מטגנת שום ובצל עם 2 כפות שמן זית עד שהבצל הופך שקוף. באותה המחבת קולה את הצנוברים עד להזהבה, יחד עם הבצל והשום.

מוסיפה למחבת עלי תרד ומטגנת עד לריכוך התרד. מעבירה את כל התערובת למסננת עד לצינון מוחלט.

לאחר שמתקררת תערובת התרד, מערבבת היטב את כל השאר חומרים בקערה גדולה ומוסיפה את תערובת התרד. מערבבת שוב עד שהתרד מתפזר באופן אחיד בתערובת.

משמנת תבנית אינגליש קייק מלבנית ואופה על חום של 180 מעלות במשך 45 דקות עד להשחמת הפשטידה.

חשוב לנקות היטב את עלי התרד לפני הכנת הפשטידה

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00