
פשטידת תרד וגבינות קלה להכנה
על ידי meravyonae מתכונים צמחוניים
מתכון קל ומוצלח מאוד לפשטידת תרד וגבינות עם צנוברים קלויים.
פשטידה בריאה שמוגשת לצד סלט טעים מתאימה לארוחת ערב קלילה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
20 דקות
45 דקות
1 שעה 5 דקות
הוראות הכנה
מטגנת שום ובצל עם 2 כפות שמן זית עד שהבצל הופך שקוף. באותה המחבת קולה את הצנוברים עד להזהבה, יחד עם הבצל והשום.
מוסיפה למחבת עלי תרד ומטגנת עד לריכוך התרד. מעבירה את כל התערובת למסננת עד לצינון מוחלט.
לאחר שמתקררת תערובת התרד, מערבבת היטב את כל השאר חומרים בקערה גדולה ומוסיפה את תערובת התרד. מערבבת שוב עד שהתרד מתפזר באופן אחיד בתערובת.
משמנת תבנית אינגליש קייק מלבנית ואופה על חום של 180 מעלות במשך 45 דקות עד להשחמת הפשטידה.
חשוב לנקות היטב את עלי התרד לפני הכנת הפשטידה
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!