מיני קאפקייקס וניל ושוקולד לבן

על ידי MisterCupcake  

הפעם הכנתי מתכון למיני קאפקייקס בטעם וניל ושוקולד לבן, וצירפתי סרטון שצילמתי כדי להראות לכם כמה זה קל (וכיף!)

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 10 דקות

    15 דקות

    25 דקות

  • 50 מיני קאפקייקס

מצרכים למתכון

350 גרם קמח (2.5 כוסות)

200 גרם סוכר (כוס)

10 גרם אבקת אפייה (שקית)

8 גרם סוכר וניל (כפית)

רבע כפית מלח

4 ביצים

240 מ"ל שמן (כוס)

240 מ"ל מיץ תפוזים (כוס)

200 גרם שוקולד צ'יפס לבנים (כוס)

הוראות הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות

לקערה אחת גדולה מנפים את הקמח

מוסיפים את שאר היבשים - סוכר, אבקת אפייה ומלח ומערבבים

שוברים פנימה ארבע ביצים, מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים הכל יחד עד שאין גושים והבלילה חלקה

לבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד להטמעה

משמנים תבנית מיני קאפקייקס * * אם אין תבנית של מיני קאפקייקס, אפשר להכין קאפקייקס בגודל רגיל, או אפילו לחלק את כל הבלילה בין שתי תבניות אינגליש קייק

ממלאים כל שקע בתבנית כמעט עד הסוף

מכניסים לתנור ל13-15 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי

מקררים לגמרי לפני שמנסים להוציא את המיני קאפקייקס

לקישוט - ניתן להקציף 240 מ"ל שמנת מתוקה (מיכל אחד) עם 40 גרם פודינג וניל (חצי שקית) עד לקצף יציב, ולזלף מעל המיני קאפקייקס

אם אהבתם את המתכון, ספרו לי בדף הפייסבוק של מיסטר קאפקייק! 🙂
https://www.facebook.com/MisterCupcakeNet

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00