FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

מיני קאפקייקס תותים

על ידי MisterCupcake  ,

השימוש הכי טוב לתותים של החורף, בתור מיני קאפקייקס שנגמרים בביס וממש קלים להכנה

  • זמן עבודה: 1 שעה
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 1 שעה

    1 שעה

  • 50 מיני קאפקייקס

מצרכים למתכון

לקאפקייקס:

150 גרם חמאה רכה (בטמפרטורת החדר)

200 גרם סוכר

2 ביצים

רבע קילו תותים, חתוכים לקוביות קטנות

400 גרם קמח (3 כוסות פחות 2 כפות)

כפית אבקת אפייה

כוס חלב

תבנית מיני קאפקייקס

לזילוף:

500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה

80 גרם אינסטנט פודינג (חבילה)

רבע קילו תותים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל170 מעלות פרנהייט (סתם, 170 מעלות צלזיוס)

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים ביחד את החמאה והסוכר, עד למרקם קרמי. בעזרת לקקן מגרדים את הדפנות ומוודאים שהכל מעורבב

מוסיפים את הביתה הראשונה, מערבבים להטמעה, מגרדים את דפנות הקערה שוב ואז מוסיפים את הביצה השניה ומערבבים.

במעבד מזון קוצצים את התותים לחתיכות קטנות (בתכלס אפשר לגמרי לחתוך את התותים, אבל אני עצלן)

מוסיפים את התותים למיקסר ומערבבים להטמעה.

כעת מכניסים חצי מכמות הקמח ואת אבקת האפייה, חצי מכמות החלב, שארית הקמח ושארית החלב. מערבבים אחרי כל הוספה.

מרססים תבנית מיני קאפקייקס בתרסיס שמן. ממלאים את השקעים כמעט עד הסוף בבלילה של הקאפקייקס

אופים למשך 10 דקות או עד שקיסם יוצא יבש

מצננים לחלוטין ובינתיים מכינים את הקצפת - במיקסר עם וו הקצפה מערבבים את כל השמנת המתוקה למשך 2-3 דקות

מוסיפים את האינסטנט פודינג בהדרגה וממשיכים לערבב עד לקבלת קצפת יציבה - כלומר עד שמרימים את הוו הקצפה והקצפת לא נופלת

מזלפים עיגולים קטנים מעל המיני קאפקייקס החמודים, שהספיקו להצטנן להם

חותכים את כל התותים שנשארו לנו לקוביות, מניחים 2-3-4 קוביות על כל אחד מהקאפקייקס (תלוי בכמות של הקצפת ששמתם)

בתיאבון!!

כן, אפשר להכין מזה קאפקייקס, אבל איכשהו בזמן האחרון התאהבתי במיני קאפקייקס. זה נאכל בביס! 🙂
המיני קאפקייקס החמודים שלנו נשארים עד שבוע במקרר
לא צריך תחתיות נייר לקאפקייקס בשביל המתכון הזה, אבל כן צריך תבנית מיני קאפקייקס שאפשר להשיג בכל חנות (רק לא לשכוח לרסס בתרסיס שמן כדי שהקאפקייקס יצאו ביתר קלות)

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן