קינוח חלבה וקצפת פרווה ב-5 דקות

על ידי המתכונים של אתי ממן  , , ,

בלי אפייה ובלי הרבה מאמץ, מתכון מעולה לקינוח פרווה ב-5 דקות. קינוח חלבה וקצפת חלומי שמתאים לאחר כל ארוחה. כשר לפסח אבל ניתן להגיש כל השנה.

  • זמן עבודה: 5 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 5 דקות
  • 5 דקות

    5 דקות

מצרכים למתכון

שערות חלבה

1 קצפת צמחית

כוס מים

1 אינטנט פודנג וניל

הוראות הכנה

את שערות החלבה מפוררים ומהדקים לתחתית כוסות הגשה אישיות.

מקציפים שמנת צמחית עם כוס מים ואינסטנט וניל עד לקבלת קצפת יציבה.

מעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב, מזלפים בכוסות ההגשה ומעל מפזרים שערות חלבה.

מקפיאים בכוסות ההגשה עד לכחצי שעה לפני ההגשה.

לקינוח חלבי יש להמיר את השמנת צמחית בשמנת מתוקה ואת כוס המים בכחצי כוס חלב.

שתפו את המתכון >>

11 דירוגים וחוות דעת

אלינור

08/09/2016

מעוניינת להכין היום (יום חמישי 🙂 לשבת חתן בבוקר
האם ניתן?
ואם כן איפה כדאי להקפיא?

foodisgood

03/09/2016

היי גילי,
בהחלט ניתן להשתמש בריץ’ רפה במקום המים, אך אין מה לפחד – נסי להקציף עם מים ותראי שהתוצאה מעולה.

גילי

31/08/2016

היי..
האם ניתן במקום מים להוסיף ריץ קפה? פשוט אף פעם לא הקצפתי קצפת עם מים ואני מפחדת לנסות..

נטע

06/05/2016

הקצפת לא נהיית לי יציבה מה עושים?

דביר הולצמן

30/04/2016

שיניתי קצת במקום החלבה למעלה שמתי פטל שחור או אדום ושברי אגוזים

foodisgood

16/02/2016

היי רותי,
הכמות הזאת מספיקה לכ-5 קינוחים אישיים אך גדולים.
ניתן להכפיל כמויות.

רותי

05/02/2016

היי ,
לכמה מנות בערך הכמויות הללו מספיקות?
תודה

foodisgood

30/11/2015

היי סיוון,
בהחלט ניתן להקפיא את הקינוח.

סיון

23/11/2015

אפשרי להכין כמה ימים לפני ולהקפיא?

foodisgood

15/04/2015

היי עדי,
הקינוח לא חייב להיות בהקפאה אבל כך הוא נשמר היטב עד שהאורחים מגיעים.
יש להוציא את הכוסות מהמקפיא כחצי שעה לפני ההגשה, אין כל צורך להכין ערב מראש 🙂 בהצלחה ובתאבון.

עדי

02/04/2015

היי,
תודה רבה על המתכונים הנפלאים.
אשמח לדעת כמה זמן בערך הקינוח צריך להיות בהקפאה?
האם חייב להכין ערב מראש?
תודה רבה

עדי

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00