
קינוח חלבה וקצפת פרווה ב-5 דקות
על ידי המתכונים של אתי ממן מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קינוחים
בלי אפייה ובלי הרבה מאמץ, מתכון מעולה לקינוח פרווה ב-5 דקות. קינוח חלבה וקצפת חלומי שמתאים לאחר כל ארוחה. כשר לפסח אבל ניתן להגיש כל השנה.
- זמן עבודה: 5 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 5 דקות
-
5 דקות
5 דקות
הוראות הכנה
את שערות החלבה מפוררים ומהדקים לתחתית כוסות הגשה אישיות.
מקציפים שמנת צמחית עם כוס מים ואינסטנט וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
מעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב, מזלפים בכוסות ההגשה ומעל מפזרים שערות חלבה.
מקפיאים בכוסות ההגשה עד לכחצי שעה לפני ההגשה.
לקינוח חלבי יש להמיר את השמנת צמחית בשמנת מתוקה ואת כוס המים בכחצי כוס חלב.
שיתוף >>
11 דירוגים וחוות דעת
אלינור
08/09/2016
מעוניינת להכין היום (יום חמישי 🙂 לשבת חתן בבוקר
האם ניתן?
ואם כן איפה כדאי להקפיא?

03/09/2016
היי גילי,
בהחלט ניתן להשתמש בריץ' רפה במקום המים, אך אין מה לפחד – נסי להקציף עם מים ותראי שהתוצאה מעולה.
גילי
31/08/2016
היי..
האם ניתן במקום מים להוסיף ריץ קפה? פשוט אף פעם לא הקצפתי קצפת עם מים ואני מפחדת לנסות..
נטע
06/05/2016
הקצפת לא נהיית לי יציבה מה עושים?
דביר הולצמן
30/04/2016
שיניתי קצת במקום החלבה למעלה שמתי פטל שחור או אדום ושברי אגוזים

16/02/2016
היי רותי,
הכמות הזאת מספיקה לכ-5 קינוחים אישיים אך גדולים.
ניתן להכפיל כמויות.
רותי
05/02/2016
היי ,
לכמה מנות בערך הכמויות הללו מספיקות?
תודה

30/11/2015
היי סיוון,
בהחלט ניתן להקפיא את הקינוח.
סיון
23/11/2015
אפשרי להכין כמה ימים לפני ולהקפיא?

15/04/2015
היי עדי,
הקינוח לא חייב להיות בהקפאה אבל כך הוא נשמר היטב עד שהאורחים מגיעים.
יש להוציא את הכוסות מהמקפיא כחצי שעה לפני ההגשה, אין כל צורך להכין ערב מראש 🙂 בהצלחה ובתאבון.
עדי
02/04/2015
היי,
תודה רבה על המתכונים הנפלאים.
אשמח לדעת כמה זמן בערך הקינוח צריך להיות בהקפאה?
האם חייב להכין ערב מראש?
תודה רבה
עדי

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!