פודינג מנגו ואבוקדו טבעוני
על ידי MR.vegan מתכונים טבעוניים, מתכונים קלים, קינוחים
קינוח טבעוני מעניין. מתוק וחמוץ גם יחד. היום אני משתף אתכם במתכון קל ומהיר לפודינג מנגו, בננה ואבוקדו טבעוני. נהדר כארוחת בוקר או כקינוח בכוסות הגשה אישיות.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
10 דקות
10 דקות
- 2 סועדים
מצרכים למתכון
למי הסוכר
1 כפית סוכר
2 כפות מים רותחים
לפודינג
1/2 מנגו, קלוף וחתוך לקוביות
1 אבוקדו בשל, קלוף וחתוך לקוביות
1 בננה
קורט פלפל שחור (אופציה)
להגשה
מעט גבינה טבעונית מכל סוג (אני השתמשתי במוצרלה ביתית)
מעט אגוזי מלך
הוראות הכנה
נכין מי סוכר - נערבב היטב 2 כפות מים רותחים עם כפית סוכר עד להמסת הסוכר.
במעבד מזון עם להב "S", נרסק אבוקדו, בננה וחצי מנגו יחד עם מי הסוכר ופלפל שחור. נערבב רק עד לקבלת מרקם קרמי חלק. את שאריות המנגו ניתן לפזר מעל לפודינג.
נפזר מעל לפודינג מעט גבינה ואגוזי מלך ונגיש.