מתכון לקרמבו לוטוס עם שוקולד לבן
על ידי לתפרן מתכונים קלים, קינוחים
מתכון קל וטעים במיוחד לקינוח קרמבו לוטוס אישיים מדהימים שישאירו לכם טעם של עוד. מתכון מצולם, ללא אפייה ועם מינימום מצרכים!
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
40 דקות
40 דקות
- 12 קרמבו
הוראות הכנה
הכנת בסיס הקרמבו
נפרק את השוקולד לקוביות ונשים בקערה
מעל הסיר נשים את השוקולד ונערבב עד שלא יהיה גושי.
נרסק את עוגיות הלוטוס ונאחד את הפירורים יחד עם השוקולד.
נשים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה וגם מעליה נניח נייר אפייה. ניישר אותה עם מערוך ולמקרר ל15 דקות.
אחרי 15 דקות, בעזרת קורצן עוגיות ניצור עיגולים.
הכנת המרנג
למרנג ניקח ביצה ונפריד את החלמון והחלבון (אנחנו צריכים את החלבון)
נוסיף 3 כפות של סוכר באופן הדרגתי ונערבב עם מטרפה עד לאיחוד. את הערבוב נעשה בקערה מעל לסיר עם מים רותחים.
מעל לבסיס הקרמבו שהכנו, נזלף את המרנג ושוב פעם למקרר להתייצבות המרנג.
הכנת ציפוי הקרמבו
לציפוי ניקח צנצנת של ממרח לוטוס (נשים לב שהורדנו את המכסה) ונכניס למיקרוגל ל- 10 שניות.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











