FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לקרמבו לוטוס עם שוקולד לבן

על ידי לתפרן  ,

מתכון קל וטעים במיוחד לקינוח קרמבו לוטוס אישיים מדהימים שישאירו לכם טעם של עוד. מתכון מצולם, ללא אפייה ועם מינימום מצרכים!

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 40 דקות

    40 דקות

  • 12 קרמבו

מצרכים למתכון

לתחתית

חפיסת שוקולד לבן

שרוול עוגיות לוטוס

למרנג

3 כפות סוכר

1 חלבון

לציפוי

צנצנת ממרח לוטוס

כלים מיוחדים

שקית זילוף

צנתר 11

קורצן עוגיות עיגול

הוראות הכנה

הכנת בסיס הקרמבו

נפרק את השוקולד לקוביות ונשים בקערה

ניקח שליש כוס מים ונשים בסיר

מעל הסיר נשים את השוקולד ונערבב עד שלא יהיה גושי.

נרסק את עוגיות הלוטוס ונאחד את הפירורים יחד עם השוקולד.

נשים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה וגם מעליה נניח נייר אפייה. ניישר אותה עם מערוך ולמקרר ל15 דקות.

אחרי 15 דקות, בעזרת קורצן עוגיות ניצור עיגולים.

הכנת המרנג

למרנג ניקח ביצה ונפריד את החלמון והחלבון (אנחנו צריכים את החלבון)

נוסיף 3 כפות של סוכר באופן הדרגתי ונערבב עם מטרפה עד לאיחוד. את הערבוב נעשה בקערה מעל לסיר עם מים רותחים.

נעביר לשקית זילוף (צנתר 11).

מעל לבסיס הקרמבו שהכנו, נזלף את המרנג ושוב פעם למקרר להתייצבות המרנג.

הכנת ציפוי הקרמבו

לציפוי ניקח צנצנת של ממרח לוטוס (נשים לב שהורדנו את המכסה) ונכניס למיקרוגל ל- 10 שניות.

נזלף את הממרח שנמס מעל הקרמבו ונקשט.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן