
קיש ברוקולי ומנגולד בבצק כוסמין
על ידי המטבח של עדי מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, פשטידות וקישים
מתכון לקיש ברוקולי ועלי מנגולד בבצק מקמח כוסמין.
בריאות וטעם במתכון אחד.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות
-
45 דקות
1 שעה 5 דקות
1 שעה 50 דקות
- תבנית אחת גדולה
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל הקצוץ בחמאה. מוסיפים את המנגולד ואת הברוקולי.
סוגרים את הסיר / מחבת ומאדים קלות. מצננים מעט.
בקערה מערבבים את השמנת, החלב, הביצים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרדדים עיגול מהבצק ומרפדים את התבניות.
מחלקים את הברוקולי והמנגולד ל 4 ושמים בכל תבנית. מיישרים.
את תערובת הגבינות שופכים מעל כל אחת מהתבניות ואופים בחום 220 מעלות כ 50 דקות או עד שמזהיב.
אני משאירה קיש אחד לארוחת ערב ואת היתר מקפיאה, עטופים בניילון נצמד.
שיתוף >>