קיש ברוקולי ומנגולד בבצק כוסמין

על ידי המטבח של עדי  , ,

מתכון לקיש ברוקולי ועלי מנגולד בבצק מקמח כוסמין.
בריאות וטעם במתכון אחד.

  • זמן עבודה: 45 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות
  • 45 דקות

    1 שעה 5 דקות

    1 שעה 50 דקות

  • תבנית אחת גדולה

מצרכים למתכון

לבצק מקמח כוסמין

4 כוסות קמח כוסמין

1 כף שמרים

1/2 כוס שמן

מלח

מעט סוכר

כפית טימין יבש

למלית ברוקולי ומנגולד:

1 חבילה מנגולד קצוץ

1 חבילה ברוקולי מפורק לפרחים קטנים

1 בצל קצוץ גדול

1 כף חמאה

100 גרם גבינה מלוחה

1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת

2 שמנת 9%

1 כוס חלב

4 ביצים

מלח,פלפל

אגוז מוסקט

כלים מיוחדים

4 תבניות בינוניות עגולות

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל הקצוץ בחמאה. מוסיפים את המנגולד ואת הברוקולי.

סוגרים את הסיר / מחבת ומאדים קלות. מצננים מעט.

בקערה מערבבים את השמנת, החלב, הביצים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.

מרדדים עיגול מהבצק ומרפדים את התבניות.

מחלקים את הברוקולי והמנגולד ל 4 ושמים בכל תבנית. מיישרים.

את תערובת הגבינות שופכים מעל כל אחת מהתבניות ואופים בחום 220 מעלות כ 50 דקות או עד שמזהיב.

אני משאירה קיש אחד לארוחת ערב ואת היתר מקפיאה, עטופים בניילון נצמד.

בתיאבון ..

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00