Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/%D7%A7%D7%99%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קיש ברוקולי ומנגולד בבצק כוסמין

על ידי המטבח של עדי  , ,

מתכון לקיש ברוקולי ועלי מנגולד בבצק מקמח כוסמין.
בריאות וטעם במתכון אחד.

  • זמן עבודה: 45 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות
  • 45 דקות

    1 שעה 5 דקות

    1 שעה 50 דקות

  • תבנית אחת גדולה

מצרכים למתכון

לבצק מקמח כוסמין

4 כוסות קמח כוסמין

1 כף שמרים

1/2 כוס שמן

מלח

מעט סוכר

כפית טימין יבש

למלית ברוקולי ומנגולד:

1 חבילה מנגולד קצוץ

1 חבילה ברוקולי מפורק לפרחים קטנים

1 בצל קצוץ גדול

1 כף חמאה

100 גרם גבינה מלוחה

1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת

2 שמנת 9%

1 כוס חלב

4 ביצים

מלח,פלפל

אגוז מוסקט

כלים מיוחדים

4 תבניות בינוניות עגולות

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל הקצוץ בחמאה. מוסיפים את המנגולד ואת הברוקולי.

סוגרים את הסיר / מחבת ומאדים קלות. מצננים מעט.

בקערה מערבבים את השמנת, החלב, הביצים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.

מרדדים עיגול מהבצק ומרפדים את התבניות.

מחלקים את הברוקולי והמנגולד ל 4 ושמים בכל תבנית. מיישרים.

את תערובת הגבינות שופכים מעל כל אחת מהתבניות ואופים בחום 220 מעלות כ 50 דקות או עד שמזהיב.

אני משאירה קיש אחד לארוחת ערב ואת היתר מקפיאה, עטופים בניילון נצמד.

בתיאבון ..

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן