
הוראות הכנה
מתחילים בהקצפת שמנת צמחית עם חצי כוס חלב, אינסטנט פודינג וסוכר וניל.
בנפרד מערבבים גבינת נפוליאון, גבינה לבנה וחלב עד לתערובת אחידה.
ממיסים חפיסת שוקולד לבן ומוסיפים לקרם הפודינג שהכנו ע"י ערבוב טוב.
מקפלים את קרם הפודינג והשוקולד הלבן לתוך קערת הגבינות וממשיכים בקיפולים עד לאיחוד וקבלת קרם חלק ללא גושים.
את קרם הגבינה והשוקולד לבן מעבירים לשקית זילוף.
מזלפים על 6 עוגיות לוטוס מקרם הגבינה שלנו וסוגרים עם עוגיית לוטוס נוספת ליצירת קסטה.
מעבירים את קסטות הלוטוס למקפיא עד להתייצבות או עד להגשה.
בסמוך להגשה ממיסים במיקרוגל 5 כפות ממרח לוטוס + כפית שמן ומערבבים היטב. מזלפים על הקסטות ומגישים.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!