קסטות לוטוס במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן

על ידי ליאת קאדר  

פינוק אמיתי שמתאים לשבועות אבל מומלץ בכל יום בשנה - מיני קסטות של עוגיות לוטוס במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן מענג ולקישוט - עוד לוטוס! ניתן להכין עם הילדים

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 30 דקות

    30 דקות

  • 6 קסטות לוטוס

מצרכים למתכון

12 עוגיות לוטוס

לקרם גבינה

1 שמנת צמחית

1/2 כוס חלב

אינסטנט פודינג וניל

2 סוכר וניל

1/2 גבינת שמנת 15% נפוליאון (125 רם)

1/2 גבינה לבנה 5% (125 גרם)

1/2 כוס חלב

1 חפיסת שוקולד לבן

לקישוט

5 כפות ממרח לוטוס

כפית שמן

הוראות הכנה

מתחילים בהקצפת שמנת צמחית עם חצי כוס חלב, אינסטנט פודינג וסוכר וניל.

בנפרד מערבבים גבינת נפוליאון, גבינה לבנה וחלב עד לתערובת אחידה.

ממיסים חפיסת שוקולד לבן ומוסיפים לקרם הפודינג שהכנו ע"י ערבוב טוב.

מקפלים את קרם הפודינג והשוקולד הלבן לתוך קערת הגבינות וממשיכים בקיפולים עד לאיחוד וקבלת קרם חלק ללא גושים.

את קרם הגבינה והשוקולד לבן מעבירים לשקית זילוף.

מזלפים על 6 עוגיות לוטוס מקרם הגבינה שלנו וסוגרים עם עוגיית לוטוס נוספת ליצירת קסטה.

מעבירים את קסטות הלוטוס למקפיא עד להתייצבות או עד להגשה.

בסמוך להגשה ממיסים במיקרוגל 5 כפות ממרח לוטוס + כפית שמן ומערבבים היטב. מזלפים על הקסטות ומגישים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00