קציצות בשר וירקות מטוגנות

על ידי המטבח של שרית  ,

את הקציצות שלי אני תמיד משדרגת, מקציצות ירק לקציצות בשר, עם או בלי רסק, תמיד מוסיפה ומורידה. הפעם מדובר במתכון קל לקציצות בשר מטוגנות עם ירקות ורסק עגבניות. קציצות באמת מוצלחות לשישי בצהריים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

  • כ-15 קציצות מטוגנות

מצרכים למתכון

חצי קילו בשר טחון

חצי כוס קמח

חצי חבילה פטרוזיליה

2 בצלים

3 תפוחי אדמה

2 ביצים

1/2 כוס מים

כפית מלח

חצי כפית פפריקה אדומה

כף רסק

פלפל שחור רבע כפית

הוראות הכנה

את הבצלים ותפוחי האדמה נגרד בפומפייה על הצד הגס. נעביר למסננת וננקז היטב את הנוזלים ע"י לחיצה.

בקערה גדולה נערבב את הבצלים, תפוחי האדמה, הבשר ושאר מצרכי הקציצות עד שהפטרוזיליה מפוזרת באופן שווה בתערובת הקציצות.

נחמם שמן במחבת רחבה ונטגן את קציצות הבשר עד להשחמה טובה משני הצדדים.

נגיש עם המון פטרוזיליה, טחינה וחלה טרייה.

לאחר הטיגון ניתן לשלב את הקציצות ברוטב אדום

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

חנה

25/12/2017

למה קמח ולא לחם יבש ופירוריי לחם?

ענת

16/09/2015

הקציצות נראות מעולות
אפשר לשאול למה מים?תודה

לילך

14/06/2015

הקציצות ניראות שרופות!

מלי

10/06/2015

נשמע מוצלח

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00