

קציצות בשר וירקות מטוגנות
על ידי המטבח של שרית בשר, קציצות
את הקציצות שלי אני תמיד משדרגת, מקציצות ירק לקציצות בשר, עם או בלי רסק, תמיד מוסיפה ומורידה. הפעם מדובר במתכון קל לקציצות בשר מטוגנות עם ירקות ורסק עגבניות. קציצות באמת מוצלחות לשישי בצהריים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
15 דקות
35 דקות
50 דקות
- כ-15 קציצות מטוגנות
הוראות הכנה
את הבצלים ותפוחי האדמה נגרד בפומפייה על הצד הגס. נעביר למסננת וננקז היטב את הנוזלים ע"י לחיצה.
בקערה גדולה נערבב את הבצלים, תפוחי האדמה, הבשר ושאר מצרכי הקציצות עד שהפטרוזיליה מפוזרת באופן שווה בתערובת הקציצות.
נחמם שמן במחבת רחבה ונטגן את קציצות הבשר עד להשחמה טובה משני הצדדים.
נגיש עם המון פטרוזיליה, טחינה וחלה טרייה.
לאחר הטיגון ניתן לשלב את הקציצות ברוטב אדום
אולי יעניין אותך...
4 דירוגים וחוות דעת
חנה
למה קמח ולא לחם יבש ופירוריי לחם?
ענת
הקציצות נראות מעולות
אפשר לשאול למה מים?תודה
לילך
הקציצות ניראות שרופות!
מלי
נשמע מוצלח